Kijkerstip: lol met de elektriciteitskast (Met Vier in Bed)

03/09/2014 - 22:40

Sander Tsang heeft met veel plezier gekeken naar de avonturen van de zussen Dominique & Cynthia in het VTM programma Met Vier In Bed van 28 augustus. De dames hebben in hun badkamer de elektriciteitskast van het complete huis gevonden en ontdekken dat zij ‚baas’ zijn van het licht. ’s Avonds na het diner slaan zij hun slag, terwijl de andere kandidaten niets vermoedend hun tanden poetsen... 

Ontdek meer over Beste Kijkers

Nieuwe fragmenten

Zelf iets leuks gezien op TV? Laat het ons weten!

Heb jij iets grappigs gezien op tv? Is er een beeld je bijgebleven dat iedereen gezien moet hebben? Laat het ons zeker weten via dit formulier!

Heb je meer informatie over onze Held (m/v) van de week? Laat het ons weten via bestekijkers@vtm.be!

Over Beste Kijkers

Er valt zoveel te beleven op tv, dat het haast onmogelijk lijkt om met alles mee te zijn. Nathalie Meskens wil daar iets aan doen door wekelijks in Beste Kijkers terug te blikken op wat er zich de voorbije televisieweek heeft afgespeeld. Dat doet ze samen met haar vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder, die elk een bekende Vlaming meebrengen. De inzet: wie van hen zijn de Beste Kijkers?

In verschillende spelrondes zet Nathalie de leukste, grappigste en ontroerendste, of soms ook ernstige fragmenten op een rij die de afgelopen televisieweek hebben plaatsgevonden. Ook de hulp van de kijkers wordt ingeroepen: ze kunnen Nathalie laten weten welke fragmenten zeker niet mogen ontbreken.