Hoe schattig zijn de kinderen van onze Tine Embrechts en Sven De Ridder?

31/01/2018 - 22:09

Tijdens de ronde 'Waar Kijken Ze Naar' kregen Tine Embrechts en Sven De Ridder plots een verrassing want niemand minder dan hun eigen kinderen mochten de show stelen. Zij mochten hun ongezouten mening geven over 'Tegen De Sterren Op', waarin ook Tine Embrechts in schittert. Voor Emilio, zoon van Tine, is het duidelijk: "Mama doet hier wel heel raar".

Ontdek meer over Beste Kijkers

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Zelf iets leuks gezien op TV? Laat het ons weten!

Heb jij iets grappigs gezien op tv? Is er een beeld je bijgebleven dat iedereen gezien moet hebben? Laat het ons zeker weten via dit formulier!

Heb je meer informatie over onze Held (m/v) van de week? Laat het ons weten via bestekijkers@vtm.be!

Over Beste Kijkers

Er valt zoveel te beleven op tv, dat het haast onmogelijk lijkt om met alles mee te zijn. Nathalie Meskens wil daar iets aan doen door wekelijks in Beste Kijkers terug te blikken op wat er zich de voorbije televisieweek heeft afgespeeld. Dat doet ze samen met haar vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder, die elk een bekende Vlaming meebrengen. De inzet: wie van hen zijn de Beste Kijkers?

In verschillende spelrondes zet Nathalie de leukste, grappigste en ontroerendste, of soms ook ernstige fragmenten op een rij die de afgelopen televisieweek hebben plaatsgevonden. Ook de hulp van de kijkers wordt ingeroepen: ze kunnen Nathalie laten weten welke fragmenten zeker niet mogen ontbreken.