Exclusief: de eerste beelden van het nieuwe VTM-programma van Lieven Scheire bij Beste Kijkers!

28/02/2018 - 16:25

Op dinsdag 20 maart komt Lieven Scheire met zijn allereerste VTM-programma op de proppen. In 'Kan Iedereen Nog Volgen?' gaat Lieven op zoek naar hoe ons leven er uit zal zien in de toekomst. Welke gadgets gebruiken we in 2019, 2030 en 2050? Nathalie Meskens kon Lieven al strikken in 'Beste Kijkers' waar hij de allereerste beelden, straight from de toekomst, liet zien!

Ontdek meer over Beste Kijkers

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Zelf iets leuks gezien op TV? Laat het ons weten!

Heb jij iets grappigs gezien op tv? Is er een beeld je bijgebleven dat iedereen gezien moet hebben? Laat het ons zeker weten via dit formulier!

Heb je meer informatie over onze Held (m/v) van de week? Laat het ons weten via bestekijkers@vtm.be!

Over Beste Kijkers

Er valt zoveel te beleven op tv, dat het haast onmogelijk lijkt om met alles mee te zijn. Nathalie Meskens wil daar iets aan doen door wekelijks in Beste Kijkers terug te blikken op wat er zich de voorbije televisieweek heeft afgespeeld. Dat doet ze samen met haar vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder, die elk een bekende Vlaming meebrengen. De inzet: wie van hen zijn de Beste Kijkers?

In verschillende spelrondes zet Nathalie de leukste, grappigste en ontroerendste, of soms ook ernstige fragmenten op een rij die de afgelopen televisieweek hebben plaatsgevonden. Ook de hulp van de kijkers wordt ingeroepen: ze kunnen Nathalie laten weten welke fragmenten zeker niet mogen ontbreken.