Bestaat een figuur als Rambo écht?

18/05/2016 - 10:37

Staf en Mathias laten zich letterlijk onderdompelen in de heldenwereld van Rambo. Ze worden op sleeptouw genomen door de jungle en schieten met wapen die tot ieders verbeelding spreken. Vanavond om 21.10 bij VTM!

Ontdek meer over Hollywood in 't echt

Nieuwe fragmenten

Over Hollywood in't echt

 Zijn de krachtpatsers uit The Wrestler enkel gebaseerd op hersenspinsels van filmscenaristen met te veel fantasie? Leven cowboys in het echt net zoals in The Good, The Bad and The Ugly? Bestaan er echte duiveluitdrijvers zoals The Exorcist? Dat en veel meer zoeken Staf en Mathias Coppens uit in Hollywood in ’t Echt.

De broers steken de oceaan over en ruilen het land van de regen, de duivensport en Manneken Pis in voor het tot de verbeelding sprekende Amerika. Daar ondervinden ze aan den lijve of hun beeld uit de vele films uit hun kindertijd klopt met de realiteit. Staf en Mathias nemen het in een cursus worstelen op tegen de grootste spierbundels ter wereld, komen zelf oog in oog te staan met de echte Jaws en assisteren bij een indrukwekkende duiveluitdrijving. Overstijgt de realiteit de fictie?