Benidorm Bastards veroveren de wereld

29/09/2010 - 13:14

Ook het buitenland valt als een blok voor de fratsen van de Benidorm Bastards. Onze noorderburen stemmen massaal af op de Nederlandse versie van Benidorm Bastards bij RTL4 met wekelijks meer dan 1,5 miljoen kijkers.

Maar ook in Duitsland scoort het programma boven het gemiddelde.

Binnenkort kunnen Zweden, Noorwegen, Denemarken, Griekenland, Frankrijk, Finland en Servië kennismaken met de Benidorm Bastards. En de bastards zullen het hier niet bij laten, want ook Spanje, Italië, Israël, Australië, Nieuw-Zeeland en het Midden-Oosten maken deel uit van hun veroveringsplannen.

Het bovenstaand filmpje is afkomstig van de Benidorm Bastards uit Nederland en Noorwegen.

Ontdek meer over Benidorm Bastards

Nieuwe fragmenten

Benidorm Bastards programma info

Nadat de beruchte bejaardenbende Vlaanderen veroverde met hun geschifte fratsen en hun Nederlandse leeftijdsgenoten de microbe verspreidden boven de Moerdijk, was het moment aangebroken om een tweede offensief te lanceren. De geflipte, superhippe oudjes halen opnieuw alles uit de kast om de jeugd in de luren te leggen.Voeg hier enkele nieuwe personages aan toe, laat ze hun gang gaan in het hele land en je weet gewoon dat de derde leeftijd ook nu weer voor heel wat verdwaasde jongerenblikken zal zorgen…

Extra