Vrijdag op tv: special van 'Benidorm Bastards'

24/11/2011 - 15:57

Op dinsdag 22 november 2011 kaapten de 'Benidorm Bastards' in New York de International Emmy Award voor 'Best Comedy' weg. Bedenkers Tim Van Aelst, Katrien Van Nieuwenhove, Bart Cannaerts en Tom Baetens wisten hiermee een stukje geschiedenis te schrijven en worden zo de eerste Belgen die een Emmy-nominatie wisten te verzilveren.

Het format van 'Benidorm Bastards' is intussen aan tal van landen verkocht en in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk zijn de senioren zelfs te zien op grote zenders zoals NBC en BBC. Op vrijdag 25 november 2011 vuurt vtm hen nog eens af op kijkend Vlaanderen. In de special van 'Benidorm Bastards' komen de beste momenten uit het tweede seizoen aan bod, doorspekt met de grappigste sketches uit de buitenlandse versies. De tribute aflevering volgt meteen na het startschot van 'The Voice van Vlaanderen'.

'Benidorm Bastards', vrijdag 25 november om 22.50

Ontdek meer over Benidorm Bastards

Nieuwe fragmenten

Benidorm Bastards programma info

Nadat de beruchte bejaardenbende Vlaanderen veroverde met hun geschifte fratsen en hun Nederlandse leeftijdsgenoten de microbe verspreidden boven de Moerdijk, was het moment aangebroken om een tweede offensief te lanceren. De geflipte, superhippe oudjes halen opnieuw alles uit de kast om de jeugd in de luren te leggen.Voeg hier enkele nieuwe personages aan toe, laat ze hun gang gaan in het hele land en je weet gewoon dat de derde leeftijd ook nu weer voor heel wat verdwaasde jongerenblikken zal zorgen…

Extra