Ontdek VTM GO

  • Met de beste Vlaamse programma's
  • Internationale series die je nergens anders ziet
  • Een aparte kids-wereld waar ze uuuren zoet zijn
  • Om te bingewatchen of live en uitgesteld te kijken
  • Helemaal gratis

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

Bekijk volledige afleveringen op

'Benidorm Bastards' binnenkort ook op BBC

Het paradepaardje van 2BE en productiehuis Shelter ‘Benidorm Bastards’ blijft internationaal succes vergaren. Nadat het format rond de brutale oudjes vorig jaar twee Gouden Rozen won, werd het reeds aan een twintigtal landen verkocht. Ondermeer aan de Amerikaanse zender NBC, één van de grootste tv-stations in de VS. Ook onder meer Frankrijk, Spanje, Nederland, Duitsland, Griekenland, Israël, Zweden en Zuid-Korea hebben hun eigen versie van ‘Benidorm Bastards’. Aan dit lijstje van landen worden nu ook het Verenigd Koninkrijk en Australië toegevoegd worden. 

De verborgen camerashow met de kranige senioren in de hoofdrol bekoort ook de Britse zender BBC1. Daarvoor werkt deze zender samen met het productiehuis CPL Productions. Henrik Pabst, International Format Acquisition directeur van CPL Productions: “Eerst de US, nu de UK. Dat is echt hallucinant! Zonder twijfel is deze show één van de beste comedyshows van het moment.” Ook Tim Van Aelst van productiehuis Shelter is in de wolken: “Momenteel ben ik nog volop bezig met de productie in de VS als executive producer and writer. Hierna reis ik meteen door naar Londen om hetzelfde te doen voor BBC1. Het zijn drukke maar zeer boeiende tijden!”  

Ook het Australische televisiestation Foxtel kocht zopas de rechten om dit programma te produceren. Binnen vijf weken, wanneer de winter voorbij is in Australië, starten de opnames in Sydney voor de Australische versie van ‘Benidorm Bastards’. 

Herbekijk de leukste filmpjes in onze videozone!