Niels Destadsbader nieuw jurylid in Belgium's Got Talent

Koen Wauters, Karen Damen, Ray Cokes en Rob Vanoudenhoven geven op dinsdag 9 september 2014 het startschot van een nieuw seizoen Belgium’s Got Talent. Nog niet op het VTM-scherm, maar wel met de start van de audities in de Antwerpse Standsschouwburg. De aftrap van Belgium’s Got Talent gaat dit jaar gepaard met groot nieuws. Karen, Rob en Ray zullen namelijk bijgestaan worden door een vierde jurylid: Niels Destadsbader. 

Een stevige dosis lef, een opvallende act van 2 minuten, de onvoorwaardelijke steun van Koen Wauters en het strenge oordeel van juryleden Karen, Rob en Ray blijven de hoofdingrediënten van Belgium’s Got Talent. Al zal kersvers jurylid Niels Destadsbader voor een extra mening zorgen waar de kandidaten niet omheen kunnen. Als rasecht podiumbeest, geboren entertainer en presentator van o.m. Junior Eurosong weet Niels als geen ander wie of wat tv-kijkend Vlaanderen kan amuseren of ontroeren.

Wil je Niels Destadsbader aan het werk zien aan de zijde van Karen Damen, Rob Vanoudenhoven en Ray Cokes? Wil je samen met gastheer Koen Wauters genieten van show boordevol puur entertainment? Bestel dan via vtmtickets.be je gratis zitje in het publiek voor de audities van Belgium’s Got Talent, in de Stadsschouwburg te Antwerpen. Wanneer het nieuwe seizoen Belgium’s Got Talent op het tv-scherm verschijnt, is nog niet bekend.