Michael Lanzo wint 'Belgium's Got Talent'

21/12/2013 - 12:41

Het is gebeurd! De winnaar van het tweede seizoen 'Belgium's Got Talent' is bekend. In een spetterende finaleaflevering, waarin de acht resterende talenten zich nog een allerlaatste keer volledig smeten, ging de West-Vlaamse zanger Michael Lanzo uiteindelijk met de eer lopen. Hij gaat niet alleen de vakantie in als opvolger van Karolien Goris, maar steekt ook meteen een eindejaarscadeau van 50.000 euro op zak.

"Oh my god, het is precies in een droom dat ik zit", was zijn reactie toen hij door Koen tot winnaar gekroond werd. De charmezanger had duidelijk zelf niet verwacht dat hij als winnaar uit de bus zou komen. De fans van Michael gingen meteen volledig uit de bol, terwijl er in het kamp van de zevende andere finalisten vooral een sfeer van teleurstelling heerstte.  En dan vooral bij de elfjarige Mathijs en Johnny Trash. Zij werden door sms'end Vlaanderen naar de top 3 gestemd, maar moesten uiteindelijk tevreden zijn met een tweede en derde plaats. MAD-StyleZ, Tristan, Seppe, Erika en De Broeveskender eindigden buiten de top 3.

 

Ontdek meer over Belgium's Got Talent

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor Belgium's Got Talent!

Kan jij iets wat andere mensen niet kunnen ? Ben jij een jongleur, illusionist of acrobaat ? Kan jij samen met je (sport)vereniging een geweldige act in elkaar steken? Heb jij het in je om mensen te doen lachen of ontroeren ? Kan jij een groot publiek 2 minuten lang entertainen?

Schrijf je dan zeker in voor het nieuwe seizoen van Belgium's Got Talent. Iedereen met een uitzonderlijke act is welkom in deze amusementshow. Jong of oud, alleen of in groep.

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK.

de jury

Presentatie

Extra