Mathijs en Erika grijpen de twee laatste finaletickets!

Er passeerde weer heel wat talent de revue in de vierde liveshow van Belgium's Got Talent! Van circusjongen Patatje tot twirling groep The All-Stars, van jonge illusionist Nicholas tot de dames van Maison Mademoiselle, en van dansduo Young Kingz tot muzikaal quatro Wait A Minute. Allemaal probeerden ze één van de twee laatste finaleplaatsen voor volgende week binnen te halen, maar het waren uiteindelijk Mathijs en Erika die met de felbegeerde finaleplaatsen gingen lopen.

Mathijs, met zijn elf lentes de jongste van de avond, werd door de kijkers rechtsreeks naar de finale gestemd. Zijn muzikale act op zijn eigen gemaakt muziekinstrument deed duidelijk niet alleen bij de jury de mond openvallen, maar ook bij de kijkers thuis.   Voor het laatste ticket lag de bal in het kamp van de jury, die de prachtige stem van Erika verkoos boven de blacklight-act van The All Stars.

En zo is de groep finalisten compleet. Volgende week strijden Seppe, Johnny Trash, De Broeveskender, MAD-StyleZ, Michael Lanzo, Tristan en Mathijs en Erika alle acht om de titel én de geldprijs van €50.000 binnen te halen.