Ken jij een verborgen talent? Laat het ons weten!

16/04/2013 - 17:58

Sommige acts of talenten hebben een extra duwtje nodig om deel te nemen aan Belgium’s Got Talent. Mail naar verborgentalent@vtm.be en help ons alle talenten in Vlaanderen de kans te geven te schitteren op het podium van Belgium’s Got Talent. Ze zijn zich misschien niet bewust van hun potentieel of zijn te bescheiden of verlegen om zichzelf in te schrijven.
Heb je dus een optreden of filmpje van een talent, act of truc gezien waarvan je denkt dat onze jury deze zeker moet zien, laat het ons dan weten. Stuur ons een mail met de omschrijving van de act, een link naar een filmpje dat je gezien hebt of de contactgegevens van de persoon en wij doen de rest.

Ontdek meer over Belgium's Got Talent

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor Belgium's Got Talent!

Kan jij iets wat andere mensen niet kunnen ? Ben jij een jongleur, illusionist of acrobaat ? Kan jij samen met je (sport)vereniging een geweldige act in elkaar steken? Heb jij het in je om mensen te doen lachen of ontroeren ? Kan jij een groot publiek 2 minuten lang entertainen?

Schrijf je dan zeker in voor het nieuwe seizoen van Belgium's Got Talent. Iedereen met een uitzonderlijke act is welkom in deze amusementshow. Jong of oud, alleen of in groep.

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK.

de jury

Presentatie

Extra