Hoe stem je bij de studioshows op jouw favoriet?

Vanaf vrijdag 13 april 2018 treden de 42 door de jury geselecteerde talenten aan in onze grote studioshows! Zes weken lang zullen er telkens 7 talenten tot het uiterste gaan om juryleden An, Stan, Niels en Dan te overtuigen. Maar ook jij bepaalt wie een plaatsje verdient in de finale! Elke week gaan er slechts 2 van de 7 kandidaten door naar de spannende live finale op vrijdag 25 mei 2018. Eén finalist wordt aangeduid door de jury, de andere finalist bepalen jullie thuis. Aan het einde van de aflevering - wanneer de jury haar keuze bekend heeft gemaakt - openen Koen en Laura de lijnen en kan jij beginnen stemmen voor de tweede finalist.


Twee manieren om te stemmen

  • Stem GRATIS via de VTM-app (max 1 geldige stem per kandidaat). Zorg er zeker voor dat je de VTM-app update naar de meest recentste versie en maak ook alvast een VTM-profiel aan.
  • Sms het nummer van je favoriete kandidaat naar 6677 (€0,75 per stem/max 1 stem per kandidaat)
 
   

Je kan zowel via sms als via de VTM-app slechts één geldige stem uitbrengen op elke act, maar je kan wel meerdere acts één geldige stem geven. Stemmen kan vanaf het moment dat Koen en Laura de lijnen openen tijdens de uitzending op vrijdagavond tot middernacht van diezelfde avond. Daarna worden de stemmen geteld. Het resultaat van de voting van de laatste studioshow wordt op zaterdag 19 mei 2018 om 12.00 's middags op de Facebook van Belgium's Got Talent bekendgemaakt. Uiteindelijk zullen in de finale 12 talenten aantreden in de hoop met de 50.000 euro naar huis te gaan.