Hoe stem je bij de studioshows op jouw favoriet?

01/12/2016 - 13:47

Vanaf vrijdag 2 december treden de 32 door de jury geselecteerde talenten aan in onze grote studioshows! Vier weken lang zullen er telkens 8 talenten tot het uiterste gaan om juryleden An, Stan, Niels en Dan te overtuigen. Maar ook jij bepaalt wie een plaatsje verdient in de finale! Elke week gaan er slechts 2 van de 8 kandidaten door naar de spannende live finale op vrijdag 30 december 2016. Eén finalist wordt aangeduid door de jury, de andere finalist bepalen jullie thuis. Aan het einde van de aflevering - wanneer de jury hun keuze bekend heeft gemaakt - openen Koen en Laura de lijnen en kan jij beginnen stemmen voor de tweede finalist. 

Je kan op twee manieren stemmen:

  • Sms het nummer van je favoriete kandidaat naar 6677 (€0,75 per stem/max 1 stem per kandidaat)

of 

  • Stem GRATIS via de VTM-app of op vtm.be (max 1 stem per kandidaat). Zorg er zeker voor dat je de VTM-app update naar de meest recentste versie en maak ook alvast een VTM-profiel aan.

Je kan zowel via sms als online maximum 1 stem uitbrengen op elke kandidaat, maar je kan wel meerdere kandidaten een stem geven. Stemmen kan vanaf het moment dat Koen en Laura de lijnen openen tot middernacht. 

Het resultaat van de voting wordt in het begin van de volgende show bekendgemaakt. Uiteindelijk zullen in de finale 8 talenten aantreden in de hoop met de 50.000 euro naar huis te gaan.

 

Ontdek meer over Belgium's Got Talent

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor Belgium's Got Talent!

Kan jij iets wat andere mensen niet kunnen ? Ben jij een jongleur, illusionist of acrobaat ? Kan jij samen met je (sport)vereniging een geweldige act in elkaar steken? Heb jij het in je om mensen te doen lachen of ontroeren ? Kan jij een groot publiek 2 minuten lang entertainen?

Schrijf je dan zeker in voor het nieuwe seizoen van Belgium's Got Talent. Iedereen met een uitzonderlijke act is welkom in deze amusementshow. Jong of oud, alleen of in groep.

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK.

de jury

Presentatie

Extra