Hoe kan ik stemmen op mijn favoriet?

Zes weken lang heb jij samen met de jury per studioshow respectievelijk één act naar de finale gestemd. 12 acts kregen een plek in de live finale. Maar wie het vijfde seizoen van Belgium’s got Talent én de prijs van €50.000 wint, dat bepaal jij alleen!
Jij kan op jouw favoriet stemmen vanaf het moment dat Koen en Laura tijdens het begin van de live finale de lijnen openen tot wanneer zij de lijnen terug sluiten tijdens de uitzending. Hieronder vind je een handig overzicht van welke act welk nummer heeft. Je kan ook op meerdere acts stemmen, maar per act is er slechts één stem geldig.

Twee manieren om te stemmen

VTM-app:

Stem GRATIS via de VTM-app (max 1 geldige stem per kandidaat). Zorg er zeker voor dat je de VTM-app update naar de meest recentste versie en maak ook alvast een VTM-profiel aan. De app kan je downloaden via de App Store voor Apple-toestellen of via de Google Play voor Android-toestellen.

App Store Google Play

SMS

Sms het nummer van je favoriete kandidaat naar 6677 (€0,75 per stem/max 1 stem per kandidaat)

 

Je kan zowel via sms als via de VTM-app slechts één geldige stem uitbrengen op elke act, maar je kan wel meerdere acts één geldige stem geven. Stemmen kan vanaf het moment dat Koen en Laura de lijnen openen bij het begin van de live finale op vrijdagavond tot wanneer de lijnen gesloten worden door Koen en Laura tijdens de uitzending.