Feest bij MAD-StyleZ, Tristan en nieuw wereldrecordhouder Joris!

"Een avond vol topentertainment!", zo vat je de derde liveshow het best samen. Van beatboxen tot Bollywooddansen, en van een zevenkoppige blazersformatie tot een 53-jarige die een wereldrecord verbrak. Het podium van Belgium's Got Talent was opnieuw te klein voor al het talent dat er schitterde!

Maar net zoals de voorbije weken konden er maar twee de beste zijn. Tristan werd met zijn moves door de kijkers rechtstreeks naar de finale gestemd, waarna de jury de dansgroep MAD-StyleZ verkoos boven de Gentse theaterdansgroep The Big Fat Ballerina's. Met Seppe, Johnny Trash, Michael Lanzo en De Broeveskender, die zich de voorbije weken al plaatsten voor de finale, zijn 6 van de 8 finaleplaatsen dus al ingenomen. Volgende week wordt er in de laatste halve finale gestreden voor de twee laatste begeerde plekken.

En toch waren er vandaag drie winaars... Want Belleman Joris mag dan wel niet doorgestuurd zijn naar de finale, hij verbrak in de show wel het recordrecord "druiven vangen met de mond in 3 minuten". Tot op vandaag stond het record op de naam van de Amerikaan Furman (213 druiven), maar Joris deed er tien druiven bovenop (223) en sleept zo een vermelding in het Guinness Book of World Records in de wacht.

Proficiat MAD-StyleZ, Tristan en Joris!