Buzz thuis mee via de VTM-app!

Ben jij ook een grote fan van Belgium's Got Talent? Dan is buzzer van Belgium's Got Talent zeker iets voor jou! Je kan in de app niet alleen de leukste audities opnieuw bekijken, maar ook net als de jury meebuzzen vanuit je luie zetel. Laat tijdens de uitzending je mening horen en druk op de groene en rode knop. Na elke auditie zie je op tv verschijnen wat de andere kijkers van deze act vonden, en kan je jouw mening dus vergelijken met de andere gebruikers van de app. Vind je de act echt top? Dan kan je misschien wel je Golden Buzzer inzetten. Maar let op: de golden buzzer kan je slechts 1x gebruiken tijdens de volledige auditieperiode!

Voor alle duidelijkheid: deze buzzers zijn gewoon voor fun en hebben geen invloed op de beoordeling door juryleden Dan, An, Stan en Niels.

Waar vind ik de app?

De app van Belgium's Got Talent maakt deel uit van de VTM-app. Download of update (indien je nog niet de laatste versie hebt) de VTM-app en neem zo interactief deel aan Belgium's Got Talent. Jij bent het vijfde jurylid!

De VTM-app is beschikbaar voor android via de Google Play-store en voor iOS via de iTunes-appstore.

DOWNLOAD HIER DE GRATIS APP! 

Ik heb de VTM-app al. Hoe werk ik deze bij met de laatste versie?

•App Store (iOS): Een handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de VTM-app kan bijwerken, kan je hier terugvinden.

•Play Store (Android): Een handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de VTM-app kan bijwerken, kan je hier terugvinden.

Je hoeft de app met andere woorden niet te verwijderen en opnieuw te installeren.

Op welke toestellen kan ik de app gebruiken?

Je kan de VTM-app installeren op smartphone en tablet (iOS en Android).

De VTM-app is een krachtige app met een hoge beeldkwaliteit. Je toestel dient daarom over voldoende beeldresolutie en een voldoende krachtige processor te beschikken om de app optimaal te kunnen gebruiken. Als de app vaak onverwacht wordt gesloten, ligt de oorzaak mogelijk bij de technische specificaties van je toestel. Als je niet zeker bent of je toestel krachtig genoeg is, dan kan je dit altijd navragen via het contactformulier. Vermeld dan ook zeker het merk en het type van je toestel, alsook het besturingssysteem (inclusief versie). Dan kijken we het graag voor je na.

Kan je de VTM-app ook installeren op een Windows Phone? 

Je kan de VTM-app momenteel niet installeren op een Windows Phone. Momenteel zijn er geen concrete plannen om de VTM-app te ontwikkelen voor het Windows Phone-platform. We streven er evenwel naar om de app aan te bieden via de meest voorkomende platformen. De VTM-app is daarom beschikbaar voor iOS en Android.

De app wordt vaak onverwacht afgesloten, wat nu?

Kijk even na of je de laatste versie van de app hebt geïnstalleerd. Verder geven we je graag mee dat de VTM-app een krachtige app is met een hoge beeldkwaliteit. Je toestel dient daarom over voldoende beeldresolutie en een voldoende krachtige processor te beschikken om de app optimaal te kunnen gebruiken. Als de app vaak onverwacht wordt afgesloten, ligt de oorzaak mogelijk bij de technische specificaties van je toestel. Als je niet zeker bent of je toestel krachtig genoeg is, dan kan je dit altijd even navragen via het contactformulier.