Buzz thuis mee met de VTM-app

01/03/2015 - 18:22

Ben jij thuis ook een grote fan van Belgium's Got Talent? Dan is de applicatie van Belgium's Got Talent zeker iets voor jou. Je beleeft er niet alleen het programma vanop de eerste rij, je kan er net als de jury buzzen vanuit je luie zetel. Laat tijdens de uitzending je mening horen en druk op de groene en rode knop tot ze ontploffen!

Ben je fan van de commentaren van Karen, Niels, Rob en Ray? Gebruik dan zeker ook het énige echte soundboard. We selecteerden enkele amusante quotes van de jury die jullie via het soundboard te pas en te onpas kunnen gebruiken op een familiefeest, aan de toog of gewoon thuis.

En uiteraard kan je in de app ook altijd terecht om de leukste fragmenten eindeloos opnieuw te bekijken. 

Waar vind ik de app?

De app van Belgium's Got Talent maakt deel uit van de VTM app. Download of update dus de VTM app en neem zo interactief deel aan Belgium's Got Talent. Jij bent het vijfde jurylid!

De VTM app is beschikbaar voor android via de Google Play-store, of voor iOS via de iTunes-appstore.

DOWNLOAD HIER DE GRATIS APP! 

HEB JE EEN VRAAG OVER DE APP? MISSCHIEN VIND JE HIER HET ANTWOORD.

 

Ontdek meer over Belgium's Got Talent

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor het volgende seizoen van Belgium's Got Talent!

Belgium’s Got Talent, de grootste zoektocht naar talent in Vlaanderen komt terug! Heb jij een uniek of uitzonderlijk talent waarmee je een publiek kan boeien en entertainen, dan zijn wij op zoek naar jou! Klik hier en schrijf je in!

ACTS

Jury

Presentatie

Extra