Bied mee op het schilderij van Koen Wauters

30/10/2012 - 13:01

In de voorbije live uitzending van Belgium’s Got Talent verbaasde de kunstenaar/perfomer Peter Heylands met zijn ‘action painting’ de jury en het publiek. Begeleid door de gerenommeerde actrice en zangeres Sandrine Henry schilderde Peter Heylands in nog geen 2 minuten een prachtig portret van Koen Wauters. Jij of jouw bedrijf kan dat portret nu in huis halen!

En Koen zou Koen niet zijn mocht hij het doek zomaar mee naar huis nemen. Hij wil het werk wegschenken aan de mensen van Shinkyokushin Karate. Zij hebben met een aantal zwarte gordels de krachten gebundeld en deelgenomen aan Belgium’s Got Talent in de hoop geld in te zamelen voor een ambitieus project. Hun doel is karate toegankelijk maken voor andersvalide jongeren. Hiervoor moet niet alleen de nodige infrastructuur toegankelijk zijn voor andersvaliden. Maar ook de volledige omkadering van dokters en kinesitherapeuten moet op elkaar afgestemd worden en dat kost handenvol geld. Shinkyokushin Karate haalde de finale jammer genoeg niet maar Koen Wauters hoopt dat de veiling van het portret genoeg opbrengt om deze actie een duwtje in de rug te geven.

De Oostendenaar Peter Heylands studeerde kunst en drama in Brugge en Parijs, maar reisde meer dan 4 keer de wereld rond en misschien is de term wereldburger hier beter op zijn plaats. Zijn werk is dan ook in verschillende galerijen overal ter wereld te zien. Hij laat zich meestal inspireren door de grote geschilderde kunstposters van vroeger. En door kunst en entertainment te combineren wil hij kunst dichter bij de mensen brengen. Zijn werk doet dan ook eerder denken aan de pop art van Andy Warhol.

Klik hier en doe een bod op het schilderij.

Ontdek meer over Belgium's Got Talent

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor Belgium's Got Talent!

Kan jij iets wat andere mensen niet kunnen ? Ben jij een jongleur, illusionist of acrobaat ? Kan jij samen met je (sport)vereniging een geweldige act in elkaar steken? Heb jij het in je om mensen te doen lachen of ontroeren ? Kan jij een groot publiek 2 minuten lang entertainen?

Schrijf je dan zeker in voor het nieuwe seizoen van Belgium's Got Talent. Iedereen met een uitzonderlijke act is welkom in deze amusementshow. Jong of oud, alleen of in groep.

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK.

de jury

Presentatie

Extra