Belgium's Got Talent start audities met nieuwe jury én nieuwe gastvrouw én Golden Buzzer

02/08/2016 - 11:34

In de Stadsschouwburg van Antwerpen zijn gisteren de opnames van start gegaan voor het vierde seizoen van Belgium's Got Talent. Met een nieuwe vierkoppige jury, Laura Tesoro die samen met Koen Wauters presenteert, én - gloednieuw - de Golden Buzzer!

Laura Tesoro presenteert samen met Koen Wauters

Gisteren maakten we al bekend dat Koen Wauters dit seizoen niet meer alleen presenteert, maar daarbij de hulp krijgt van Laura Tesoro. Samen met Koen vangt ze kandidaten op, voor en na hun prestaties. 

“Hij was ooit mijn coach, hij werd dan een goede vriend en nu mogen we ook als duo samenwerken. Te gek dat ik Belgium’s Got Talent nu ook samen met Koen Wauters mag presenteren. Ik weet echt dat ik in goede handen ben en ga veel van Koen kunnen leren. Maar ik wil me vooral ook laten verbazen door de kandidaten", aldus Laura.

Wij zijn er alvast van overtuigd dat ze het schitterend gaat doen, en dat bewees ze meteen ook gisteren tijdens de eerste auditiedag.

Nieuwe (strenge) jury

De kandidaten die vandaag en de komende dagen hun kans wagen bij Belgium's Got Talent, komen dit jaar voor een nieuwe jury te staan. Niels Destadsbader is nog steeds op post, maar krijgt dit seizoen versterking van Dan Karaty, Stan Van Samang en An Lemmens. 

Golden Buzzer

Dit seizoen pakken we ook uit met een nieuwigheid: de ‘Golden Buzzer’. De gouden knop, midden op de jurytafel, mag door elk jurylid hoogstens 1 keer gebruikt worden bij de audities. Wordt erop gedrukt? Dan gaat die kandidaat rechtstreeks door naar de liveshows (ongeacht of de rest van de jury dat wil of niet). Spannend! 

Wil je trouwens zelf nog een opname van Belgium's Got Talent bijwonen? Bestel dan snel je tickets via vtmtickets.be! 

Ontdek meer over Belgium's Got Talent

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor Belgium's Got Talent!

Kan jij iets wat andere mensen niet kunnen ? Ben jij een jongleur, illusionist of acrobaat ? Kan jij samen met je (sport)vereniging een geweldige act in elkaar steken? Heb jij het in je om mensen te doen lachen of ontroeren ? Kan jij een groot publiek 2 minuten lang entertainen?

Schrijf je dan zeker in voor het nieuwe seizoen van Belgium's Got Talent. Iedereen met een uitzonderlijke act is welkom in deze amusementshow. Jong of oud, alleen of in groep.

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK.

de jury

Presentatie

Extra