Belgium's Got Talent komt terug!

De belangrijkste regel van Belgium’s Got Talent? Dat er geen regels zijn. Van zang en dans over podiumkunsten of acrobatie tot sport of goed gebrachte café-trucs. Uitgevoerd door jong, oud, solo of in groep. Allemaal vinden ze vanaf vrijdag 11 oktober 2013 hun weg naar het nieuwe, tweede seizoen van Belgium’s Got Talent.

Vorig jaar zorgde de talentenzoektocht elke vrijdagavond voor een gezellig familiemoment, en dat zal dit najaar niet anders zijn. De opvallende outfits en vreemde attributen worden opnieuw van stal gehaald en gebruikt in de meest verbazingwekkende acts. Maar evenzeer vinden pure en ingetogen performances hun weg naar het Belgium’s Got Talent-podium. Eenvoudig klein of met veel toeters en bellen: als je de jury in 2 minuten weet te raken, ga je door en maak je kans op een ticket richting liveshows.

Die jury bestaat nog steeds uit Karen Damen, Rob Vanoudenhoven en Ray Cokes. Koen Wauters presenteert en begeleidt de kandidaten in de coulissen van de Stadsschouwburg in Antwerpen. Het viertal wordt, samen met de VTM-kijker, vanaf 11 oktober elf weken lang getrakteerd op een brede waaier aan kandidaten die hen zullen verbazen, ontroeren of verrassen.

Vanaf 11 oktober ELKE vrijdag om 20.35 bij VTM