32 talenten stoten door naar de liveshows van Belgium's Got Talent

15/11/2013 - 22:15

De 32 acts die doorstoten naar de liveshows van Belgium’s Got Talent zijn bekend. Op vrijdag 15 november 2013 kozen juryleden Karen Damen, Rob Vanoudenhoven en Ray Cokes tijdens de callbackronde de acts die hen de voorbije weken het meest wisten te bekoren. Intussen heeft het trio ook nog de Limburgse Mathijs Everts dolgelukkig gemaakt met het allerlaatste ticket richting liveshows.

Met gemiddeld 1.010.500 kijkers en een marktaandeel van 42,2% (live +6) waren de auditieafleveringen van Belgium’s Got Talent een schot in de roos. Tientallen acts passeerden de revue in de Antwerpse Stadsschouwburg, de ene al wat veelbelovender dan de andere. Eén van de meest spectaculaire acts kwam van het duo Laure & Nicholas, die na hun deelname een contract bij Cirque du Soleil in de wacht sleepten. Een unieke opportuniteit, die weliswaar gevolgen heeft voor hun agenda. Die laat het immers niet meer toe om zich verder te smijten in het Belgium’s Got Talent-avontuur.

De plaats van Laure & Nicholas wordt waardig opgevuld door de 11-jarige Mathijs uit Genk, die tijdens de audities scoorde met zijn Thiesietube, het muziekinstrument dat hij zelf heeft gemaakt uit pvc-buizen. Het muzikale talent van Mathijs en de originaliteit van de Thiesietube verdienen volgens Karen, Rob en Ray alsnog een plaats in de liveshows. De jury verraste hem op school en schonk hem dat laatste, felbegeerde ticket. Hoe dat precies verliep, is op vrijdag 13 december te zien in de vierde liveshow.

Met Mathijs is het lijstje van 32 acts opnieuw volledig. Belgium’s Got Talent is dan ook helemaal klaar om de komende 5 weken live te gaan vanuit de Videohouse-studio’s in Vilvoorde. In de eerste 4 liveshows betreden telkens 8 talenten het podium, maar slechts 2 van hen worden doorgestuurd naar de finale op vrijdag 20 december 2013. Van de 3 acts met de meeste stemmen, gaat de publiekslieveling telkens rechtstreeks door. Het lot van de andere 2 ligt in de handen van de jury. Benieuwd naar de kandidaten die vanaf vrijdag 22 november 2013 strijden voor de 50.000 euro? We geven je graag een overzicht.

 Klik hier om de 32 acts in ons fotoalbum te bekijken.

Ontdek meer over Belgium's Got Talent

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor het volgende seizoen van Belgium's Got Talent!

Belgium’s Got Talent, de grootste zoektocht naar talent in Vlaanderen komt terug! Heb jij een uniek of uitzonderlijk talent waarmee je een publiek kan boeien en entertainen, dan zijn wij op zoek naar jou! Klik hier en schrijf je in!

ACTS

Jury

Presentatie

Extra