Karen Damen, Ray Cokes en Rob Vanoudenhoven vormen jury van 'Belgium's Got Talent'

26/06/2012 - 12:57

Dit najaar gaat bij vtm ‘Belgium’s Got Talent’ op antenne. Ray Cokes, Karen Damen en Rob Vanoudenhoven zullen dit najaar 10 weken lang het entertainmentgehalte van Vlaanderen testen en beoordelen.Het programma veroverde intussen meer dan veertig landen over de hele wereld en nu worden ook de poorten voor het Vlaamse publiek geopend bij vtm. Eerder deze maand maakten we al bekend dat Koen Wauters deze zoektocht naar divers talent zal presenteren en vandaag kunnen we ook de 3-koppige jury voorstellen.  Een goocheltruc, operastuk, sportprestatie, buikdansperformance of ingewikkeld staaltje acrobatie? In ‘Belgium’s Got Talent’ kan het allemaal. De meest uiteenlopende acts zullen de revue passeren en het is de driekoppige jury die het kaf van het koren zal scheiden.


De Britse televisiepersoonlijkheid Ray Cokes is van vele markten thuis. Zo presenteerde hij jarenlang verschillende programma’s bij MTV Europe, waarbij hij telkens in contact kwam met jong, aanstormend talent. Hij heeft dan ook enorm veel zin om zich te laten verrassen door de waaier aan talenten die aan bod zullen komen. “Ik ben trots dat ik gevraagd ben om het internationale jurylid te zijn in ‘Belgium’s Got Talent. Ik ben namelijk een erg grote fan van het format en heb dan ook geen seconde getwijfeld om toe te happen. Ik woon deels in Londen en deels in Antwerpen en het valt mij op dat België een enorme kweekvijver aan talent is. Ik ben dan ook heel benieuwd om die te ontdekken”, aldus Ray.

Ook Karen Damen kijkt met veel verwachtingen uit naar het parcours dat hen als juryleden te wachten staat. De roodharige Karen kennen we natuurlijk van de populaire meidengroep K3. Naast haar muzikale talenten spreidt ze ook haar acteertalent tentoon in de vtmKzoom-sitcom ‘Hallo K3’ en in de verschillende K3-films. “Ik ben zeer vereerd dat men mij gevraagd heeft om in de jury van ‘Belgium’s Got Talent’ te zitten. Ik kijk er enorm naar uit en ik hoop dat ik samen met Ray en Rob veel Vlaams talent kan ontdekken”, vertelt Karen.

Rob Vanoudenhoven staat bekend als een gepassioneerde tv-maker, voor en achter de schermen. Bovendien verzorgt Rob nog geregeld de publieksopwarming van verschillende shows en beseft hij dus als geen ander wat de tv-kijkende Vlaming bezig houdt en entertaint. “Ik heb nog nooit in een jury gezeteld. Dat ik nu zelf de dingen mag beoordelen maakt het extra spannend. Mensen die hun ziel komen bloot leggen daar kan ik alleen maar respect voor hebben. Ik hoop dan ook enkele dingen te zien die echt het verschil maken. Bovendien kijk ik er naar uit om samen met Karen en Ray, één van mijn grote helden, in één jury te zetelen”, zegt Rob.

Van 3 tot en met 7 juli verschijnen alle kandidaten die de pre-audities achter de kiezen hebben voor de jury en een live publiek dat meteen zijn voorkeur kan uiten… met een oorverdovend applaus, een spijtige stilte of een staande ovatie! ‘Belgium’s Got Talent’ is later dit najaar te zien bij vtm.

 

 

 

Beluister hier het radiointerview:

Ontdek meer over Belgium's Got Talent

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor Belgium's Got Talent!

Kan jij iets wat andere mensen niet kunnen ? Ben jij een jongleur, illusionist of acrobaat ? Kan jij samen met je (sport)vereniging een geweldige act in elkaar steken? Heb jij het in je om mensen te doen lachen of ontroeren ? Kan jij een groot publiek 2 minuten lang entertainen?

Schrijf je dan zeker in voor het nieuwe seizoen van Belgium's Got Talent. Iedereen met een uitzonderlijke act is welkom in deze amusementshow. Jong of oud, alleen of in groep.

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK.

de jury

Presentatie

Extra