Bestel nu je gratis tickets voor de audities van 'Belgium's Got Talent'!

04/06/2012 - 15:48

Wil jij deel uitmaken van het selecte publiek dat de jury bijstaat om het kaf van het koren te scheiden? Bestel dan nu je tickets via vtmtickets.be!

De talentenjacht "Britain’s Got talent" hield Groot-Brittannië wekenlang in de ban, en maakte wereldsterren van Susan Boyle of Paul Potts. Het werd meteen een wereldsucces dat pijlsnel zijn weg in 40 verschillende landen vond. En dit najaar worden voor het eerst de poorten van de ‘Got Talent’-zoektocht ook in Vlaanderen geopend.

Dat we in ons land over heel wat zangtalent beschikken, hebben we de afgelopen maanden gezien bij ‘The Voice van Vlaanderen’, maar dat de Vlaming nog heel wat anders in zijn mars heeft is gebleken uit de massale inschrijvingen die we de afgelopen weken mochten ontvangen.

Wil je goochelaars, dansers, operazangers, jongleurs, illusionisten aan het werk zien? Of kijken naar buikdansen, hondendressuur, komische acts of een ingewikkeld staaltje acrobatie, uitgevoerd door jong, oud of in groep? In ‘Belgium’ s Got Talent’ kan het allemaal. Tijdens een wervelende show passeren de meest uiteenlopend acts de revue.

Wil je al deze unieke talenten aan het werk zien?

Kom dan kijken naar de audities (namiddag- of avondsessie) die doorgaan in de Stadsschouwburg te Antwerpen op 3, 4, 5, 6 en 7 juli.

Uniek is de ‘Belgium Got Talent auditiekaart’! Hoe meer sessies je kan bijwonen, hoe mooier de prijzen zijn die je kan meenemen naar huis. Meer info hierover volgt snel!

Ontdek meer over Belgium's Got Talent

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor Belgium's Got Talent!

Kan jij iets wat andere mensen niet kunnen ? Ben jij een jongleur, illusionist of acrobaat ? Kan jij samen met je (sport)vereniging een geweldige act in elkaar steken? Heb jij het in je om mensen te doen lachen of ontroeren ? Kan jij een groot publiek 2 minuten lang entertainen?

Schrijf je dan zeker in voor het nieuwe seizoen van Belgium's Got Talent. Iedereen met een uitzonderlijke act is welkom in deze amusementshow. Jong of oud, alleen of in groep.

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK.

de jury

Presentatie

Extra