10 bekende landgenoten in 'Sterren op de Dansvloer'

27/01/2010 - 12:00

Bekende persoonlijkheden uit alle werelden die verbazen en charmeren op de dansvloer, gracieuze en sexy danspassen, fantastische outfits, wervelende arrangementen van hedendaagse popnummers en classics in een modern jasje, swingende fun op het televisiescherm… Dit alles én nog veel meer is ‘Sterren op de Dansvloer’.

Francesca en Jacques

Vanaf 26 maart 2010 geven Francesca Vanthielen en Jacques Vermeire afspraak voor het nieuwe seizoen van dit aanstekelijk must see-programma, dat helemaal live wordt uitgezonden vanuit de studio in Vilvoorde.

10 bekende persoonlijkheden

In het 4de seizoen van ‘Sterren op de Dansvloer’ zullen 10 bekende persoonlijkheden uit alle werelden en van alle leeftijden worden ondergedompeld in de wereld van de dans:

actrice Kadèr Gürbüz
acteur Peter Van den Begin
gezondheidscoach Sonja Kimpen
acteur Louis Talpe
Lasgo-zangeres Jelle van Dael
acteur Kevin Janssens
schlagerzangeres Laura Lynn
autopiloot Anthony Kumpen
politicus Wouter Van Bellingen
presentatrice An Lemmens

De bekende kandidaten en hun professionele danspartners starten een dezer dagen met de trainingen om zich de ballroom- & Latin-danspassen eigen te maken. Vanaf 26 maart 2010 zien we het resultaat in de liveshows van ‘Sterren op de Dansvloer’.

Ontdek meer over Sterren op de Dansvloer

Nieuwe fragmenten

Sterren op de Dansvloer programma informatie

Bekende gezichten die zich wagen aan Weense wals, cha cha, paso doble, Engelse wals, tango en andere ballroom-stijlen, daar draait Sterren op de Dansvloer volledig rond. De personalities die de stap naar de geboende parketvloer durven wagen, kunnen rekenen op de intensieve begeleiding en training van professionele dansers. En uiteraard beoordeelt een professionele jury hun prestaties wekelijks en ziet kijkend Vlaanderen week na week hoe de bekende gezichten zich ontpoppen tot ervaren stijldansers.

 

Danskoppels

Jury

Extra