Bad vol melk in koninklijke suite

18/10/2015 - 12:40

Royalty brengt vanavond een unieke kijk achter de schermen van koninklijke suites. Presentatrice Birgit Herteleer krijgt uitzonderlijk toegang tot de koninklijke suite van het 5-sterrenhotel Wiltcher’s Steigenberger in Brussel.

Dit hotel is de plek waar de Turkse president Erdogan en zelfs Bono van U2 deze week nog sliepen. Maar ook presidenten en koningen hebben er al overnacht. De koninklijke suites zijn niet alleen de meest luxueuze van België, gasten mogen er eindeloos veeleisend zijn. “We hebben zelfs een klant gehad die een bad met enkel melk wou. We hebben de melk verwarmd en hij heeft een bad met warme melk genomen”, vertelt Marina De Frisching, directeur internationaal cliënteel van Steigenberger.

Welke royals of popsterren er nog slapen, wat hun eisen zijn, en vooral wat het prijskaartje ervan is, onthult de staff vanavond aan Birgit. Om 18u20 in Royalty bij VTM.

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra