Video: Een dure vogel, letterlijk dan!
Een dure vogel, letterlijk dan!
Uw video is aan het laden...

Een dure vogel, letterlijk dan!

10/10/2016 - 21:55

Axel Daeseleire trekt in de laatste aflevering van ‘Axel Opgelicht’ naar Sint-Petersburg. Een simpele goedendag zeggen, kan al snel je portefeuille een heel pak lichter maken. Gelukkig heeft Axel ondertussen al genoeg ervaring om af te dingen!

Ontdek meer over Axel Opgelicht

Nieuwe fragmenten

Over Axel Opgelicht

Londen, Praag, Mumbai, Havana, Barcelona en Sint-Petersburg. Als bestemmingen zijn ze hot en populair. Maar de musea, de stranden, het nachtleven en de shoppingcentra hebben ook een duister kantje. Want waar veel toeristen komen, komen ook veel oplichters. En ze hebben elk hun manier om met sluwe listen geld af te troggelen van vakantiegangers. Vanaf september 2016 speelt Axel Daeseleire in een nieuw seizoen opnieuw de naïeve toerist en probeert hij leugenaars en bedriegers in zes toeristische wereldsteden te ontmaskeren.

Zes weken lang trekt Axel uitgerust met een arsenaal aan verborgen camera’s de straat op en laat hij zich gewillig in de val lokken. Dat levert tips en tricks op die voor je reis even noodzakelijk zijn als een Lonely Planet reisgids en zonnecrème. Voor het nieuwe seizoen van Axel Opgelicht werkt VTM samen met productiehuis Lecter Media.

Steden