Axel op zoek naar kaviaar, het zwarte goud!

10/10/2016 - 08:20

Voor de zesde en laatste aflevering van Axel Opgelicht stapte Axel het vliegtuig op richting de op één na grootste stad van Rusland: Sint-Petersburg. En wie Rusland zegt, zegt ook kaviaar. Het zwarte goud is een ware delicatesse met een stevig prijskaartje. Oplichters in Sint-Petersburg buiten dit uit door valse kaviaar aan te bieden aan zeer hoge prijzen, maar de viseitjes zijn van bedenkelijke kwaliteit en soms zelfs giftig. Axel gaat met de hele ploeg achter de oplichter aan en zoekt de confrontatie op. 

Ontdek meer over Axel Opgelicht

Nieuwe fragmenten

Over Axel Opgelicht

Londen, Praag, Mumbai, Havana, Barcelona en Sint-Petersburg. Als bestemmingen zijn ze hot en populair. Maar de musea, de stranden, het nachtleven en de shoppingcentra hebben ook een duister kantje. Want waar veel toeristen komen, komen ook veel oplichters. En ze hebben elk hun manier om met sluwe listen geld af te troggelen van vakantiegangers. Vanaf september 2016 speelt Axel Daeseleire in een nieuw seizoen opnieuw de naïeve toerist en probeert hij leugenaars en bedriegers in zes toeristische wereldsteden te ontmaskeren.

Zes weken lang trekt Axel uitgerust met een arsenaal aan verborgen camera’s de straat op en laat hij zich gewillig in de val lokken. Dat levert tips en tricks op die voor je reis even noodzakelijk zijn als een Lonely Planet reisgids en zonnecrème. Voor het nieuwe seizoen van Axel Opgelicht werkt VTM samen met productiehuis Lecter Media.

Steden