Trauma

23/10/2012 - 09:04

Dinsdag 23 oktober - Joerie Corneels wordt op klaarlichte dag in zijn appartement neergeschoten met een jachtgeweer, zonder dat één van de buurtbewoners iets heeft gehoord of gezien. Uit het onderzoek blijkt dat Corneels de ontvoering aan het voorbereiden was van Francis Steegmans, zaakvoerder van de West-Flanders Meat Group, een vleesverwerkend bedrijf. De vraag rijst of Steegmans op de hoogte was van de plannen van Corneels en hem voor is geweest? Een andere piste die door het team van Van In wordt gevolgd zijn de dreigementen van Animal Protection Front, een dierenrechtenorganisatie geleid door de fanatieke Marijke Lierman. Weet zij meer over de geplande ontvoering van Steegmans of over de moord op Corneels? De Maegd raadt Smeekens aan om zijn collega Jelle Cockx duidelijk te maken dat hij gevoelens voor haar heeft. Van In krijgt het bericht dat een oude bekende binnenkort vrijkomt uit de gevangenis.

Ontdek meer over Aspe

Meer video's van Aspe

49min
Vr, 08/12/2017
50min
Do, 07/12/2017
53min
Wo, 06/12/2017
48min
Di, 05/12/2017
48min
Ma, 04/12/2017
50min
Vr, 01/12/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 7

Seizoen 6

Seizoen 5

Aspe programma info

Seizoen 9 van de populaire policier eindigde met een cliffhanger van formaat. Het beeld van een met kogels doorboorde Jelle Cockx staat vast nog op het netvlies van de kijker gegrift. De inspecteur werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een harde klap voor haar collega en vriend Tom Smeekens.

In het tiende en laatste seizoen van Aspe wijkt Smeekens geen seconde van Cockx’ zijde. Wanneer haar toestand uitzichtloos lijkt, neemt hij een drastische beslissing. Commissaris De Kee probeert in alle tumult het hoofd koel te houden. Omdat zijn team onderbemand is, dringt de zoektocht naar een nieuwe speurder zich op. Die zoektocht brengt De Kee achtereenvolgens bij inspecteurs Vereecke, Snels en Franckx, drie nieuwe en opvallende personages. Daarnaast wordt het voor Van In een blij weerzien met Carine Neels , Guido Versavel en Hannelore Martens. Of is niets nog wat het ooit is geweest?

Dat hoofdinspecteur Van In niet staat te springen om nieuw talent in zijn team te verwelkomen is al lang geweten. Maar hoe zal de samenwerking met inspecteur Cockx verlopen? Zal het dit keer anders zijn? En krijgt hij ook zijn privéleven terug op de rails na de breuk met onderzoeksrechter Hannelore Martens? Feit is dat hij zich thuis laat gaan. Wanneer Ivo Verbruggen, zijn goede vriend en voormalig partner, vrijkomt uit de gevangenis aarzelt Pieter dan ook geen seconde om hem in huis te nemen. Maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

Personages

Extra