Moord op zwangere tiener in 'Aspe'

03/09/2010 - 17:33

Het lichaam van de 17-jarige Laura, de dochter van Raf en Ingrid Van Gelder, wordt gewurgd teruggevonden in het bos. De inspecteurs komen te weten dat rebelerende puber het moeilijk had met het gezag van haar dominate vader en vaak rond hing in het plaatselijke jeugdhuis.

Als uiteindelijk blijkt dat ze vier weken zwanger was, begint de zoektocht naar de jonge vader dus daar. Omdat Van In nog niet terug is uit ziekteverlof, neemt De Maegd de leiding in deze zaak. Hij trekt zich de zaak zeer persoonlijk aan omdat hij thuis met zijn dochter Machteld dezelfde problemen doormaakt.

Als het onderzoek muurvast komt te zitten, is er gelukkig Van In die onze inspecteurs van aan de zijlijn bijstaat met raad.

Ontdek meer over Aspe

Meer video's van Aspe

47min
Ma, 13/08/2018
48min
Ma, 06/08/2018
47min
Ma, 30/07/2018
46min
Ma, 23/07/2018
2min
Wo, 04/06/2014

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Aspe programma info

Seizoen 9 van de populaire policier eindigde met een cliffhanger van formaat. Het beeld van een met kogels doorboorde Jelle Cockx staat vast nog op het netvlies van de kijker gegrift. De inspecteur werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een harde klap voor haar collega en vriend Tom Smeekens.

In het tiende en laatste seizoen van Aspe wijkt Smeekens geen seconde van Cockx’ zijde. Wanneer haar toestand uitzichtloos lijkt, neemt hij een drastische beslissing. Commissaris De Kee probeert in alle tumult het hoofd koel te houden. Omdat zijn team onderbemand is, dringt de zoektocht naar een nieuwe speurder zich op. Die zoektocht brengt De Kee achtereenvolgens bij inspecteurs Vereecke, Snels en Franckx, drie nieuwe en opvallende personages. Daarnaast wordt het voor Van In een blij weerzien met Carine Neels , Guido Versavel en Hannelore Martens. Of is niets nog wat het ooit is geweest?

Dat hoofdinspecteur Van In niet staat te springen om nieuw talent in zijn team te verwelkomen is al lang geweten. Maar hoe zal de samenwerking met inspecteur Cockx verlopen? Zal het dit keer anders zijn? En krijgt hij ook zijn privéleven terug op de rails na de breuk met onderzoeksrechter Hannelore Martens? Feit is dat hij zich thuis laat gaan. Wanneer Ivo Verbruggen, zijn goede vriend en voormalig partner, vrijkomt uit de gevangenis aarzelt Pieter dan ook geen seconde om hem in huis te nemen. Maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

Personages

Extra