Karlijn Sileghem speelt gastrol in 'Aspe'

Karlijn Sileghem kruipt in de huid van gravin Hélène de Forceville in aflevering 6 van ‘Aspe’, 'De Valkenier'.  Sileghem wordt geflankeerd door onder andere Dirk Van Dijck (Leon de Forceville) en Laurien Van den Broeck (Amber de Forceville), vooral bekend van haar rol als An in de telenovelle ‘Sara’.

Het verhaal van aflevering 6, 'De Valkenier':
Op het domein van Graaf de Forceville wordt valkenier Joppe Devroe dood teruggevonden. Hij is na een hevig gevecht uit het zolderraam gegooid. De dochter van de graaf blijkt Joppe z'n jeugdliefde te zijn, maar zij is inmiddels verloofd met Cedric Schots, zoon van een rijke bouwheer. Dit opgezette huwelijk bleek tegen de zin van Joppe.

Ondanks het feit dat de graaf met een onthutsend filmpje gechanteerd wordt, doet hij er alles aan om het huwelijk toch te laten doorgaan aangezien hij in financiële problemen zit. Stond Joppe in de weg van de graaf en gravin? Of had hij nog meer vijanden gemaakt op het domein van de Forcevilles? Voor de vervangende commissaris Van In wordt het geen gemakkelijke opdracht om iedereen in het gareel te houden en deze adellijke familie niet op de tenen te trappen.