Is Eric Franckx een spion?

04/06/2014 - 22:50

Voorlopig is er geen nieuws van Sarah of haar ontvoerders. Na een mislukte inval op het adres van het geheime genootschap zijn Hannelore en Van In helemaal radeloos. Hoe komt het dat het genootschap het speurdersteam iedere keer een stap voor is? Zit er een mol in het team?

Ontdek meer over Aspe

Meer video's van Aspe

48min
Vr, 22/12/2017
44min
Do, 21/12/2017
42min
Wo, 20/12/2017
48min
Wo, 20/12/2017
47min
Wo, 20/12/2017
47min
Wo, 20/12/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 7

Seizoen 3

Seizoen 2

Aspe programma info

Seizoen 9 van de populaire policier eindigde met een cliffhanger van formaat. Het beeld van een met kogels doorboorde Jelle Cockx staat vast nog op het netvlies van de kijker gegrift. De inspecteur werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een harde klap voor haar collega en vriend Tom Smeekens.

In het tiende en laatste seizoen van Aspe wijkt Smeekens geen seconde van Cockx’ zijde. Wanneer haar toestand uitzichtloos lijkt, neemt hij een drastische beslissing. Commissaris De Kee probeert in alle tumult het hoofd koel te houden. Omdat zijn team onderbemand is, dringt de zoektocht naar een nieuwe speurder zich op. Die zoektocht brengt De Kee achtereenvolgens bij inspecteurs Vereecke, Snels en Franckx, drie nieuwe en opvallende personages. Daarnaast wordt het voor Van In een blij weerzien met Carine Neels , Guido Versavel en Hannelore Martens. Of is niets nog wat het ooit is geweest?

Dat hoofdinspecteur Van In niet staat te springen om nieuw talent in zijn team te verwelkomen is al lang geweten. Maar hoe zal de samenwerking met inspecteur Cockx verlopen? Zal het dit keer anders zijn? En krijgt hij ook zijn privéleven terug op de rails na de breuk met onderzoeksrechter Hannelore Martens? Feit is dat hij zich thuis laat gaan. Wanneer Ivo Verbruggen, zijn goede vriend en voormalig partner, vrijkomt uit de gevangenis aarzelt Pieter dan ook geen seconde om hem in huis te nemen. Maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

Personages

Extra