Eén dode, veel mogelijke daders

01/10/2012 - 13:51

Dinsdag 2 oktober - Op een braakliggend terrein wordt het lichaam van Ralph Schepens gevonden, dodelijk getroffen door twee kogels. Schepens is geen onbekende voor het gerecht en aan mogelijke daders is er geen gebrek. Een van hen is Abou Boukla, alias de kalief, een beruchte drugshandelaar. Maar ook Schepens' ex-vrouw, Charlotte Dondeyne, heeft redenen genoeg om haar voormalige echtgenoot uit de weg te ruimen. De speurders vinden echter geen harde bewijzen. De zaak krijgt bovendien een onverwachte wending wanneer het moordwapen gestolen blijkt te zijn uit de collectie van Ari Kahn, de schatrijke Joodse diamantair. Kahn slaat de speurders met verstomming als hij de geschiedenis van dit bijzondere wapen uit de doeken doet. Smeekens is ontroostbaar nadat Alicia hem voor het altaar heeft laten staan. Ook bij De Maegd thuis gaat de situatie van kwaad naar erger.

Ontdek meer over Aspe

Meer video's van Aspe

47min
Ma, 11/12/2017
49min
Vr, 08/12/2017
50min
Do, 07/12/2017
53min
Wo, 06/12/2017
48min
Di, 05/12/2017
48min
Ma, 04/12/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 7

Seizoen 6

Seizoen 5

Aspe programma info

Seizoen 9 van de populaire policier eindigde met een cliffhanger van formaat. Het beeld van een met kogels doorboorde Jelle Cockx staat vast nog op het netvlies van de kijker gegrift. De inspecteur werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een harde klap voor haar collega en vriend Tom Smeekens.

In het tiende en laatste seizoen van Aspe wijkt Smeekens geen seconde van Cockx’ zijde. Wanneer haar toestand uitzichtloos lijkt, neemt hij een drastische beslissing. Commissaris De Kee probeert in alle tumult het hoofd koel te houden. Omdat zijn team onderbemand is, dringt de zoektocht naar een nieuwe speurder zich op. Die zoektocht brengt De Kee achtereenvolgens bij inspecteurs Vereecke, Snels en Franckx, drie nieuwe en opvallende personages. Daarnaast wordt het voor Van In een blij weerzien met Carine Neels , Guido Versavel en Hannelore Martens. Of is niets nog wat het ooit is geweest?

Dat hoofdinspecteur Van In niet staat te springen om nieuw talent in zijn team te verwelkomen is al lang geweten. Maar hoe zal de samenwerking met inspecteur Cockx verlopen? Zal het dit keer anders zijn? En krijgt hij ook zijn privéleven terug op de rails na de breuk met onderzoeksrechter Hannelore Martens? Feit is dat hij zich thuis laat gaan. Wanneer Ivo Verbruggen, zijn goede vriend en voormalig partner, vrijkomt uit de gevangenis aarzelt Pieter dan ook geen seconde om hem in huis te nemen. Maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

Personages

Extra