De Krotkoningin

05/09/2011 - 11:22

Op maandag 5 september 2011 kleuren verschillende gastacteurs de tweede aflevering van ‘Aspe’. Lut Tomsin kruipt in de huid van Thérèse D’Auregem, een huisjesmelkster die onderdak biedt aan de Albanese broers Besnic en Adem Fishta.

Thérèse verhuurt krotwoningen en staat bij het team van Pieter Van In bekend als ‘de krotkoningin’. Ze woont samen met haar kleindochter Marie-Christine, gespeeld door Eline Kuppens. Om de betaling van haar huurders te vrijwaren, rekent Thérèse op de hulp van Herman Dardien, een rol die vertolkt wordt door Axel Daeseleire. Hij deinst er niet voor terug om er met agressie voor te zorgen dat alle huurgelden tijdig betaald worden. Wanneer Besnic Fishta dood wordt teruggevonden is hij dan ook hoofdverdachte nummer één. Ondertussen komt ook de relatie tussen Hannelore en Van In onder druk te staan wanneer zij toch van plan lijkt om het bezwarend materiaal tegen rechter Kaasdeckers te gebruiken voor haar herbenoeming...


Maandag 5 september 2011 om 21.45

Ontdek meer over Aspe

Meer video's van Aspe

50min
Vr, 15/12/2017
47min
Do, 14/12/2017
47min
Wo, 13/12/2017
48min
Di, 12/12/2017
47min
Ma, 11/12/2017
49min
Vr, 08/12/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 7

Seizoen 6

Seizoen 5

Aspe programma info

Seizoen 9 van de populaire policier eindigde met een cliffhanger van formaat. Het beeld van een met kogels doorboorde Jelle Cockx staat vast nog op het netvlies van de kijker gegrift. De inspecteur werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een harde klap voor haar collega en vriend Tom Smeekens.

In het tiende en laatste seizoen van Aspe wijkt Smeekens geen seconde van Cockx’ zijde. Wanneer haar toestand uitzichtloos lijkt, neemt hij een drastische beslissing. Commissaris De Kee probeert in alle tumult het hoofd koel te houden. Omdat zijn team onderbemand is, dringt de zoektocht naar een nieuwe speurder zich op. Die zoektocht brengt De Kee achtereenvolgens bij inspecteurs Vereecke, Snels en Franckx, drie nieuwe en opvallende personages. Daarnaast wordt het voor Van In een blij weerzien met Carine Neels , Guido Versavel en Hannelore Martens. Of is niets nog wat het ooit is geweest?

Dat hoofdinspecteur Van In niet staat te springen om nieuw talent in zijn team te verwelkomen is al lang geweten. Maar hoe zal de samenwerking met inspecteur Cockx verlopen? Zal het dit keer anders zijn? En krijgt hij ook zijn privéleven terug op de rails na de breuk met onderzoeksrechter Hannelore Martens? Feit is dat hij zich thuis laat gaan. Wanneer Ivo Verbruggen, zijn goede vriend en voormalig partner, vrijkomt uit de gevangenis aarzelt Pieter dan ook geen seconde om hem in huis te nemen. Maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

Personages

Extra