Beau Monde - deel 2

26/11/2012 - 15:20

Dinsdag 27 november - Sandy Borghs, de callgirl die Manuel Van Damme het laatst in leven heeft gezien, overleeft maar amper een aanslag op haar leven. Van In is ervan overtuigd dat Sandy hem kan helpen in het oplossen van de moord op Van Damme en trekt met zijn team naar Tongeren. Het wordt er een blij weerzien met Hannelore Martens. Samen zullen zij proberen deze complexe zaak tot een goed einde te brengen. Alle aanwijzingen gaan nog steeds in de richting van baron Hubert Dauxois. Het belooft een zware strijd te worden tussen de baron en hoofdinspecteur Van In, met de benoeming van commissaris De Kee als inzet. Alle politieke intriges en persoonlijke conflicten stellen plots niets meer voor wanner Tom Smeekens tijdens een interventie levensgevaarlijk gewond geraakt in een poging om zijn partner Jelle Cockx te beschermen.

Ontdek meer over Aspe

Meer video's van Aspe

49min
Vr, 08/12/2017
50min
Do, 07/12/2017
53min
Wo, 06/12/2017
48min
Di, 05/12/2017
48min
Ma, 04/12/2017
50min
Vr, 01/12/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 7

Seizoen 6

Seizoen 5

Aspe programma info

Seizoen 9 van de populaire policier eindigde met een cliffhanger van formaat. Het beeld van een met kogels doorboorde Jelle Cockx staat vast nog op het netvlies van de kijker gegrift. De inspecteur werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een harde klap voor haar collega en vriend Tom Smeekens.

In het tiende en laatste seizoen van Aspe wijkt Smeekens geen seconde van Cockx’ zijde. Wanneer haar toestand uitzichtloos lijkt, neemt hij een drastische beslissing. Commissaris De Kee probeert in alle tumult het hoofd koel te houden. Omdat zijn team onderbemand is, dringt de zoektocht naar een nieuwe speurder zich op. Die zoektocht brengt De Kee achtereenvolgens bij inspecteurs Vereecke, Snels en Franckx, drie nieuwe en opvallende personages. Daarnaast wordt het voor Van In een blij weerzien met Carine Neels , Guido Versavel en Hannelore Martens. Of is niets nog wat het ooit is geweest?

Dat hoofdinspecteur Van In niet staat te springen om nieuw talent in zijn team te verwelkomen is al lang geweten. Maar hoe zal de samenwerking met inspecteur Cockx verlopen? Zal het dit keer anders zijn? En krijgt hij ook zijn privéleven terug op de rails na de breuk met onderzoeksrechter Hannelore Martens? Feit is dat hij zich thuis laat gaan. Wanneer Ivo Verbruggen, zijn goede vriend en voormalig partner, vrijkomt uit de gevangenis aarzelt Pieter dan ook geen seconde om hem in huis te nemen. Maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

Personages

Extra