Zet Van In Juliettes leven op het spel?

18/11/2010 - 23:02

Na ontvangst van de DVD met beelden van Juliette, is het duidelijk dat de arrestie van Wilfried Machiels de aanleiding is voor de ontvoering. Wanneer de ontvoerder, die zichzelf 'de Architect' noemt, de vrijlating van Machiels eist, wordt Hannelore van hogerhand onder druk gezet. Haar oversten willen Machiels koste wat het kost voor de raadkamer zien verschijnen.

Hannelore wil de kleine Juliettes leven echter niet op het spel zetten en kan Machiels' arrestie nog maar met enkele uren verlengen. De inspecteurs moeten dus tegen de klok werken om Juliette terug te vinden. Als de pers te weten komt dat er tijdens het onderzoek een blunder is gebeurd, moeten er koppen rollen en wordt Van In van de zaak gehaald. Maar koppig als hij is, zet hij z'n onderzoek op eigen houtje verder...

Ben je benieuwd naar de afloop in van deze dubbelaflevering? Bekijk dan de preview bij iWatch.

Ontdek meer over Aspe

Nieuwe fragmenten

Aspe programma info

Seizoen 9 van de populaire policier eindigde met een cliffhanger van formaat. Het beeld van een met kogels doorboorde Jelle Cockx staat vast nog op het netvlies van de kijker gegrift. De inspecteur werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een harde klap voor haar collega en vriend Tom Smeekens.

In het tiende en laatste seizoen van Aspe wijkt Smeekens geen seconde van Cockx’ zijde. Wanneer haar toestand uitzichtloos lijkt, neemt hij een drastische beslissing. Commissaris De Kee probeert in alle tumult het hoofd koel te houden. Omdat zijn team onderbemand is, dringt de zoektocht naar een nieuwe speurder zich op. Die zoektocht brengt De Kee achtereenvolgens bij inspecteurs Vereecke, Snels en Franckx, drie nieuwe en opvallende personages. Daarnaast wordt het voor Van In een blij weerzien met Carine Neels , Guido Versavel en Hannelore Martens. Of is niets nog wat het ooit is geweest?

Dat hoofdinspecteur Van In niet staat te springen om nieuw talent in zijn team te verwelkomen is al lang geweten. Maar hoe zal de samenwerking met inspecteur Cockx verlopen? Zal het dit keer anders zijn? En krijgt hij ook zijn privéleven terug op de rails na de breuk met onderzoeksrechter Hannelore Martens? Feit is dat hij zich thuis laat gaan. Wanneer Ivo Verbruggen, zijn goede vriend en voormalig partner, vrijkomt uit de gevangenis aarzelt Pieter dan ook geen seconde om hem in huis te nemen. Maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

Personages

Extra