Primeur: Greet Rouffaer over haar nieuwe rol in 'Aspe'

10/11/2011 - 14:53

Maandag 14 november maken we kennis met onderzoeksrechter Andrea Kosinsky, alias Greet Rouffaer. Voor de actrice betekent dit meteen haar terugkeer naar het tv-scherm.

De rol van Andrea Kosinsky is er één met pit. De nieuwe onderzoeksrechter heeft namelijk Poolse roots en is een dame met haar op de tanden. Ze is intelligent en heeft een sterk karakter. Andrea kent haar dossiers beter dan wie ook en wordt niet snel betrapt op een inschattingsfout. Ze handelt het liefst volgens het boekje en dat zal in de toekomst op heel wat tegenkanting van Van In stuiten. Hoewel de onderzoeksrechter het werk van Pieter respecteert, heeft ze meer dan eens problemen met de manier waarop hij de zaken aanpakt. En die tegenstrijdige opinies zorgen ongetwijfeld voor vuurwerk…

Exclusief voor vtm.be geeft Greet wat meer uitleg over haar rol, haar collega Herbert Flack en de sfeer op de set.

Ontdek meer over Aspe

Meer video's van Aspe

47min
Wo, 13/12/2017
48min
Di, 12/12/2017
47min
Ma, 11/12/2017
49min
Vr, 08/12/2017
50min
Do, 07/12/2017
53min
Wo, 06/12/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 7

Seizoen 6

Seizoen 5

Aspe programma info

Seizoen 9 van de populaire policier eindigde met een cliffhanger van formaat. Het beeld van een met kogels doorboorde Jelle Cockx staat vast nog op het netvlies van de kijker gegrift. De inspecteur werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een harde klap voor haar collega en vriend Tom Smeekens.

In het tiende en laatste seizoen van Aspe wijkt Smeekens geen seconde van Cockx’ zijde. Wanneer haar toestand uitzichtloos lijkt, neemt hij een drastische beslissing. Commissaris De Kee probeert in alle tumult het hoofd koel te houden. Omdat zijn team onderbemand is, dringt de zoektocht naar een nieuwe speurder zich op. Die zoektocht brengt De Kee achtereenvolgens bij inspecteurs Vereecke, Snels en Franckx, drie nieuwe en opvallende personages. Daarnaast wordt het voor Van In een blij weerzien met Carine Neels , Guido Versavel en Hannelore Martens. Of is niets nog wat het ooit is geweest?

Dat hoofdinspecteur Van In niet staat te springen om nieuw talent in zijn team te verwelkomen is al lang geweten. Maar hoe zal de samenwerking met inspecteur Cockx verlopen? Zal het dit keer anders zijn? En krijgt hij ook zijn privéleven terug op de rails na de breuk met onderzoeksrechter Hannelore Martens? Feit is dat hij zich thuis laat gaan. Wanneer Ivo Verbruggen, zijn goede vriend en voormalig partner, vrijkomt uit de gevangenis aarzelt Pieter dan ook geen seconde om hem in huis te nemen. Maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

Personages

Extra