Fataal Bedrog

23/09/2011 - 15:12

Het behoorlijk toegetakelde lijk van de knappe prostituee Daniëlla Verelst wordt 's ochtends in een hotelkamer teruggevonden. De inspecteurs kijken meteen in de richting van haar ex-pooier Arne De Ridder. Een afrekening kan niet uitgesloten worden, want volgens een vriendin had Daniëlla haar pooier laten vallen nu ze de rijke CEO Peter Taelman aan de haak had geslagen. Wanneer blijkt dat Taelman de nacht van de moord met Daniëlla doorbracht in het hotel, wordt hij meteen de hoofdverdachte. Na de zelfmoord van Kaasdeckers krijgt Hannelore het hard te verduren op de rechtbank in Brugge. Procureur Lansier doet haar een aanlokkelijk voorstel, maar de gevolgen zijn niet gering.

Gastrollen: Herman Boets (Leo Van Maele), Camilia Blereau (Wivina Lansier), Guy Van Sande (Guy Van Steenkisten), Tine Van den Brande (Patricia De Maegd), Tanya Zabarylo (Machteld De Maegd), Chris Van den Durpel (Peter Taelman), Marijke Pinoy (Sylvia Wallem d'Hulst), Sura Dohnke (Chrissy Heyns), Anke Frédérick (Daniëlla Verelst), Jevon Lambrechts (Arne De Ridder).

Maandag 26 september om 21.50

Ontdek meer over Aspe

Meer video's van Aspe

47min
Do, 14/12/2017
47min
Wo, 13/12/2017
48min
Di, 12/12/2017
47min
Ma, 11/12/2017
49min
Vr, 08/12/2017
50min
Do, 07/12/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 7

Seizoen 6

Seizoen 5

Aspe programma info

Seizoen 9 van de populaire policier eindigde met een cliffhanger van formaat. Het beeld van een met kogels doorboorde Jelle Cockx staat vast nog op het netvlies van de kijker gegrift. De inspecteur werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een harde klap voor haar collega en vriend Tom Smeekens.

In het tiende en laatste seizoen van Aspe wijkt Smeekens geen seconde van Cockx’ zijde. Wanneer haar toestand uitzichtloos lijkt, neemt hij een drastische beslissing. Commissaris De Kee probeert in alle tumult het hoofd koel te houden. Omdat zijn team onderbemand is, dringt de zoektocht naar een nieuwe speurder zich op. Die zoektocht brengt De Kee achtereenvolgens bij inspecteurs Vereecke, Snels en Franckx, drie nieuwe en opvallende personages. Daarnaast wordt het voor Van In een blij weerzien met Carine Neels , Guido Versavel en Hannelore Martens. Of is niets nog wat het ooit is geweest?

Dat hoofdinspecteur Van In niet staat te springen om nieuw talent in zijn team te verwelkomen is al lang geweten. Maar hoe zal de samenwerking met inspecteur Cockx verlopen? Zal het dit keer anders zijn? En krijgt hij ook zijn privéleven terug op de rails na de breuk met onderzoeksrechter Hannelore Martens? Feit is dat hij zich thuis laat gaan. Wanneer Ivo Verbruggen, zijn goede vriend en voormalig partner, vrijkomt uit de gevangenis aarzelt Pieter dan ook geen seconde om hem in huis te nemen. Maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

Personages

Extra