Dodelijke Ambitie

16/09/2011 - 17:35

De zeventigjarige Jean Peeters wordt dood aangetroffen in zijn polderhoeve. Zijn poetsvrouw Kelly Jacobs vond het lijk en verwittigde de hulpdiensten. Op het eerste gezicht wijst alles op een roofmoord. Smeekens en Neels gaan op zoek naar de verdwenen spullen van Jean en komen daarbij een oude bekende tegen. De resultaten van het DNA-onderzoek leiden Van In en zijn team naar de zeventienjarige Lore Andries. Lore verdween twee weken eerder na een huiselijke ruzie en is sindsdien spoorloos. Van In en De Maegd vangen meteen de zoektocht naar het meisje aan en komen terecht in het pornocircuit...

Gastrollen: Herman Boets (Leo Van Maele), Camilia Blereau (Wivina Lansier), Els Dottermans (Veerle Maerschalck), Leslie De Gruyter (Karel Maerschalck), Nina Herbosch (Lore Andries), Nele Bauwens (Kelly Jacobs), Antony Arandia (Boris Hillemans), Leo Brant (Roland Boonen).

Maandag 19 september om 21.50

Ontdek meer over Aspe

Meer video's van Aspe

48min
Ma, 18/06/2018
49min
Ma, 11/06/2018
47min
Ma, 04/06/2018
2min
Wo, 04/06/2014

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Aspe programma info

Seizoen 9 van de populaire policier eindigde met een cliffhanger van formaat. Het beeld van een met kogels doorboorde Jelle Cockx staat vast nog op het netvlies van de kijker gegrift. De inspecteur werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een harde klap voor haar collega en vriend Tom Smeekens.

In het tiende en laatste seizoen van Aspe wijkt Smeekens geen seconde van Cockx’ zijde. Wanneer haar toestand uitzichtloos lijkt, neemt hij een drastische beslissing. Commissaris De Kee probeert in alle tumult het hoofd koel te houden. Omdat zijn team onderbemand is, dringt de zoektocht naar een nieuwe speurder zich op. Die zoektocht brengt De Kee achtereenvolgens bij inspecteurs Vereecke, Snels en Franckx, drie nieuwe en opvallende personages. Daarnaast wordt het voor Van In een blij weerzien met Carine Neels , Guido Versavel en Hannelore Martens. Of is niets nog wat het ooit is geweest?

Dat hoofdinspecteur Van In niet staat te springen om nieuw talent in zijn team te verwelkomen is al lang geweten. Maar hoe zal de samenwerking met inspecteur Cockx verlopen? Zal het dit keer anders zijn? En krijgt hij ook zijn privéleven terug op de rails na de breuk met onderzoeksrechter Hannelore Martens? Feit is dat hij zich thuis laat gaan. Wanneer Ivo Verbruggen, zijn goede vriend en voormalig partner, vrijkomt uit de gevangenis aarzelt Pieter dan ook geen seconde om hem in huis te nemen. Maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

Personages

Extra

Andere programma's