Carry Goossens is gijzelnemer Ivan Naegels

28/10/2011 - 10:51

Het team van hoofdinspecteur Van In doet voor de tweede maal op rij een beroep op de expertise van Marianne Vissers. Ze wordt opgeroepen om als onderhandelaar op te treden tijdens een gijzeling bij Trans-It, een bedrijf in Zeebrugge. Daar houdt Ivan Naegels zijn ex-collega’s onder schot in de hoop eerherstel te krijgen.

De frustraties van Ivan Naegels zitten diep en al snel ontwikkelt zich een kluwen van intriges. Vooral medewerkers Claire (Natali Broods), Guido (Bob Snijers), Suzanne (Anke Helsen) en Marcus (Dirk Meynendonckx) blijken meer te weten dan ze willen prijsgeven… Of heeft Ivan Naegels nog een ander motief?

Van In en Marianne begeven zich op glad ijs wanneer ze door Naegels op het matje worden geroepen. Hun leven hangt aan een zijden draadje en dan doet een mens de gekste bekentenissen…
 
'Aspe', maandag 31 oktober om 21.50

Ontdek meer over Aspe

Nieuwe fragmenten

Aspe programma info

Seizoen 9 van de populaire policier eindigde met een cliffhanger van formaat. Het beeld van een met kogels doorboorde Jelle Cockx staat vast nog op het netvlies van de kijker gegrift. De inspecteur werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een harde klap voor haar collega en vriend Tom Smeekens.

In het tiende en laatste seizoen van Aspe wijkt Smeekens geen seconde van Cockx’ zijde. Wanneer haar toestand uitzichtloos lijkt, neemt hij een drastische beslissing. Commissaris De Kee probeert in alle tumult het hoofd koel te houden. Omdat zijn team onderbemand is, dringt de zoektocht naar een nieuwe speurder zich op. Die zoektocht brengt De Kee achtereenvolgens bij inspecteurs Vereecke, Snels en Franckx, drie nieuwe en opvallende personages. Daarnaast wordt het voor Van In een blij weerzien met Carine Neels , Guido Versavel en Hannelore Martens. Of is niets nog wat het ooit is geweest?

Dat hoofdinspecteur Van In niet staat te springen om nieuw talent in zijn team te verwelkomen is al lang geweten. Maar hoe zal de samenwerking met inspecteur Cockx verlopen? Zal het dit keer anders zijn? En krijgt hij ook zijn privéleven terug op de rails na de breuk met onderzoeksrechter Hannelore Martens? Feit is dat hij zich thuis laat gaan. Wanneer Ivo Verbruggen, zijn goede vriend en voormalig partner, vrijkomt uit de gevangenis aarzelt Pieter dan ook geen seconde om hem in huis te nemen. Maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

Personages

Extra