Blinde liefde in 'Aspe'

01/11/2010 - 21:05

Een rendez-vous in een 'hotel de passage' loopt voor Linde De Roeck fout af want ze wordt vermoord teruggevonden in het bubbelbad. Maar met wie had Linde afgesproken? Haar echtgenoot, Lars De Roeck, had geen enkel vermoeden van het dubbelleven dat Linde leidde en op haar computer kunnen de speuders geen mails of afspraken terugvinden.

Date met dodelijke afloop
Via de bestellijst van de room service kunnen ze een zekere Kris Kras, ofwel Kris Van Gool, op het spoor komen. Uit een dossier in het verleden blijkt dat Kris al eens betrokken was bij een moordzaak: ook een date met dodelijke afloop... Intussen zit De Maegd thuis met de handen in het haar want met zijn dochter Machteld gaat het de verkeerde kant op.

Ontdek meer over Aspe

Nieuwe fragmenten

Aspe programma info

Seizoen 9 van de populaire policier eindigde met een cliffhanger van formaat. Het beeld van een met kogels doorboorde Jelle Cockx staat vast nog op het netvlies van de kijker gegrift. De inspecteur werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een harde klap voor haar collega en vriend Tom Smeekens.

In het tiende en laatste seizoen van Aspe wijkt Smeekens geen seconde van Cockx’ zijde. Wanneer haar toestand uitzichtloos lijkt, neemt hij een drastische beslissing. Commissaris De Kee probeert in alle tumult het hoofd koel te houden. Omdat zijn team onderbemand is, dringt de zoektocht naar een nieuwe speurder zich op. Die zoektocht brengt De Kee achtereenvolgens bij inspecteurs Vereecke, Snels en Franckx, drie nieuwe en opvallende personages. Daarnaast wordt het voor Van In een blij weerzien met Carine Neels , Guido Versavel en Hannelore Martens. Of is niets nog wat het ooit is geweest?

Dat hoofdinspecteur Van In niet staat te springen om nieuw talent in zijn team te verwelkomen is al lang geweten. Maar hoe zal de samenwerking met inspecteur Cockx verlopen? Zal het dit keer anders zijn? En krijgt hij ook zijn privéleven terug op de rails na de breuk met onderzoeksrechter Hannelore Martens? Feit is dat hij zich thuis laat gaan. Wanneer Ivo Verbruggen, zijn goede vriend en voormalig partner, vrijkomt uit de gevangenis aarzelt Pieter dan ook geen seconde om hem in huis te nemen. Maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

Personages

Extra