Zwarte Anjers

24/08/2011 - 13:30

Als Lode Verfaille de verdwijning van zijn verloofde, Elke Naegels, komt aangeven, trekken de inspecteurs meteen op onderzoek. Als bij toeval komen ze al snel op het spoor van ex-zedendelinquent Simon D’Heer en tre en ze bij hem thuis het lijk van Elke aan. Simon wordt zwaar op de rooster gelegd, maar dan komen nog 2 mannen de verdwijning van hun verloofde Elke aangeven en blijkt er veel meer aan de hand te zijn. Terwijl Neels op moederschapsverlof is, loopt Smeekens er een beetje verloren bij. Hij zoekt een nieuwe partner in commissaris De Kee. Na haar con ict met procureur Lansier, staat Hannelores herbenoeming als onderzoeksrechter op de helling. Haar collega Van Steenkisten vindt een mogelijke uitweg, maar de vraag is hoe ver Hanne wil gaan om haar job te redden...

Gastrollen: Herman Boets (Leo Van Maele), Guy Van Sande (Guy Van Steenkisten), Ides Meire (Lode Verfaille), Mathijs Schepers (Mathieu Brugman), Han Coucke (Daan De Jongh), Dimitri Duquennoy (Simon D’Heer), Lore Dejonckheere (Anja)

Maandag 29 augustus om 21.45

Ontdek meer over Aspe

Meer video's van Aspe

47min
Wo, 13/12/2017
48min
Di, 12/12/2017
47min
Ma, 11/12/2017
49min
Vr, 08/12/2017
50min
Do, 07/12/2017
53min
Wo, 06/12/2017

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 7

Seizoen 6

Seizoen 5

Aspe programma info

Seizoen 9 van de populaire policier eindigde met een cliffhanger van formaat. Het beeld van een met kogels doorboorde Jelle Cockx staat vast nog op het netvlies van de kijker gegrift. De inspecteur werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een harde klap voor haar collega en vriend Tom Smeekens.

In het tiende en laatste seizoen van Aspe wijkt Smeekens geen seconde van Cockx’ zijde. Wanneer haar toestand uitzichtloos lijkt, neemt hij een drastische beslissing. Commissaris De Kee probeert in alle tumult het hoofd koel te houden. Omdat zijn team onderbemand is, dringt de zoektocht naar een nieuwe speurder zich op. Die zoektocht brengt De Kee achtereenvolgens bij inspecteurs Vereecke, Snels en Franckx, drie nieuwe en opvallende personages. Daarnaast wordt het voor Van In een blij weerzien met Carine Neels , Guido Versavel en Hannelore Martens. Of is niets nog wat het ooit is geweest?

Dat hoofdinspecteur Van In niet staat te springen om nieuw talent in zijn team te verwelkomen is al lang geweten. Maar hoe zal de samenwerking met inspecteur Cockx verlopen? Zal het dit keer anders zijn? En krijgt hij ook zijn privéleven terug op de rails na de breuk met onderzoeksrechter Hannelore Martens? Feit is dat hij zich thuis laat gaan. Wanneer Ivo Verbruggen, zijn goede vriend en voormalig partner, vrijkomt uit de gevangenis aarzelt Pieter dan ook geen seconde om hem in huis te nemen. Maar dat gebeurt niet zonder slag of stoot.

Personages

Extra