Eerste aflevering 'Voor de Show' live op de première van 'Code 37 - De Film'

Op maandag 24 oktober om 18.25 gaat bij vtm het nieuwe mediamagazine ‘Voor de Show’ in première. Katja Retsin, Bram Van Deputte en Dina Tersago nemen afwisselend de presentatie voor hun rekening en houden de kijker elke weekdag op de hoogte van wat er gaande is in de wereld van de film, televisie, muziek, fashion … en events. In binnen- en buitenland. Voor en achter de schermen.

De eerste uitzending van ‘Voor de Show’ zal volledig in het teken staan van de feestelijke première van ‘Code 37 - De Film’. In de Gentse Kinepolis stelt hoofdrolspeelster Veerle Baetens samen met haar collega-acteurs Michaël Pas, Marc Lauwrys, Gilles De Schryver, Geert Van Rampelberg, Ben Segers, Carry Goossens, Maaike Neuville, e.a. de spannende bioscoopfilm voor aan bekend Vlaanderen.

Voor ‘Voor de Show’ is dit meer dan reden genoeg om voor de allereerste aflevering meteen op locatie én helemaal live te gaan. Katja, Bram en Dina zullen de eerste ‘Voor de Show’ ook uitzonderlijk samen presenterenKatja Retsin bemant de nagelnieuwemobiele studio, die wordt neergepoot temidden van het feestgedruis in de Gentse Kinepolis. Bram Van Deputte vat post op de rode loper, waar de bekende gasten hun opwachting maken, en Dina Tersago is in de ‘Voor de Show’-studio in Boortmeerbeek te vinden.

Een half uur voor ‘Code 37 - De Film’ vertoond wordt aan de genodigden en de VIP’s brengt ‘Voor de Show’ verslag uit over alles wat er bij dit filmfeest komt kijken. Zo ook een verslag van bekende reporter Staf Coppens, die naar de Gentse zedenrecherche is gegaan om er uit te vissen in hoeverre de fictie van de realiteit verschilt.

‘Voor de Show’ vanop de feestelijke première van ‘Code 37 - De Film’ wordt op maandag 24 oktober 2011 om 18u25 live uitgezonden bij vtm. Het programma zal ook simultaan op groot scherm te zien zijn in de Brusselse en alle Vlaamse Kinepolis-bioscopen en meteen aansluitend wordt ‘Code 37 - De Film’ in avant-première vertoond.

'Voor de Show', vanaf 24 oktober elke weekdag om 18.25