'De Pfaffs' komen een laatste keer terug naar vtm

22/06/2011 - 08:50

Tien jaar lang hebben kijkers het leven van de familie Pfaff kunnen volgen bij vtm. Van de geboorte van de kleinkinderen tot het huwelijk van Lyndsey en Dave, van het ongeval van Jean-Marie tot de verhuis naar een nieuwe woning. Alle kijkers hebben 10 jaar lang mee kunnen genieten van de bekendste tv-familie van Vlaanderen. Dit najaar brengt vtm een speciale slotreeks over de familie. 

Daarmee komt een einde aan de uitzendingen van de Pfaffs. Al zullen een aantal van hen zeker te zien blijven in andere programma’s. vtm dankt de familie uitdrukkelijk voor hun gastvrijheid van de afgelopen jaren en de unieke inkijk die Vlaanderen heeft gekregen. De familie Pfaff zelf vindt dit een begin van een mooie slotfase binnen de zender. 

Lyndsey Pfaff: “Wij hebben tien jaar lang ons huis opengezet voor Vlaanderen, in voor- en tegenspoed. We hebben daarbij heel veel mooie reacties gekregen van kijkers. De cameraploegen in huis: we gaan ze wat minder missen, al waren ze bijna deel geworden van onze familie. We willen iedereen danken die ons dag in dag uit volgden. Onze familie heeft een druk bestaan en het is voor iedereen welgekomen om onze horizon te verbreden en ook van onze gezinnen te genieten. Ik ben ervan overtuigd dat we weer verder kunnen opbouwen op een sterk tv-verleden mede dankzij de aangename samenwerking met vtm.”

Meer informatie over deze speciale slotreeks lees je als eerste op vtm.be

Ontdek meer over Archief