Tess en de Vlaamse artiesten zijn terug!

30/09/2011 - 13:47

Vanaf zaterdag 1 oktober kan de Vlaamse muziekliefhebber opnieuw afstemmen op ‘anne’s Vlaamse 10’, het  programma waarbij populaire artiesten van bij ons en jong, aanstormend talent een podium krijgen. Maar ook dit seizoen zullen er geregeld internationale gasten opduiken! Tess Goossens is opnieuw de gastvrouw van dienst.
 
Nieuw vanaf dit seizoen is de rubriek ‘Almanak’, waarbij we grasduinen in het archief en de beeldfragmenten van enkele onvergetelijke hits van toen terug naar boven halen. De onlangs overleden discolegende Bobby Farrel komt op 1 oktober als eerste aan de beurt met ‘Ma Baker’, de monsterhit waarmee hij en zijn danseressen in 1990 te gast waren in ‘Tien om te Zien’.


‘Idool 2011’-winnaar Kevin brengt deze week zijn tweede single ‘Crashing’, terwijl Udo zijn nieuwste ‘Ik kom naar huis’ zingt, meteen goed voor een plaats op nummer 6 in ‘anne’s Vlaamse 10’-top. De vorig jaar op 62-jarige leeftijd overleden Bobby Farrell is te zien in ‘Almanak’ met ‘Ma Baker’.

De mannen van Soulsister zijn momenteel bezig aan een tour door Vlaanderen en brengen ‘Fading into you’. Eind oktober viert Willy Sommers ’40 jaar Willy Sommers’. Hij is deze week de sterkste nieuwkomer op nummer 4 met ‘Liefde voor altijd’.

Milk Inc is momenteel bezig aan een concertreeks in het Sportpaleis, maar voor ‘anne’s Vlaamse 10’ maken ze graag een tussenstop op het podium in de Viage met ‘I’ll be there’. Christoff is ‘anne’s Vlaamse 10’ tip van deze week met het aanstekelijke ‘Sweet Caroline’.

Kato zingt het prachtige ‘Dancing on my own’, een single waarvoor ze overigens ook een gouden plaat krijgt voor meer dan 10.000 verkocht exemplaren. De Romeo’s mogen de eerste aflevering van dit seizoen afsluiten. Zij staan op nummer 1 in ‘anne’s Vlaamse 10’-top met ‘Viva de Romeo’s’.

Zaterdag 1 oktober om 18.05

Ontdek meer over annes Vlaamse 10