Figuranten gezocht voor 'Amateurs'

05/12/2013 - 08:00

Caviar, het productiehuis van 'Clan' en 'Connie & Clyde', is volop bezig met de opnames van de nieuwe VTM-reeks 'Amateurs', een 9-delige serie over het amateurtheater.  

Het sterke scenario is geschreven door Jef Hoogmartens, naar een verhaal van Jonas Van Geel, Jef Hoogmartens en Steve Aernouts en is een ideale mix van humor met drama. Voor belangrijke sleutelscènes is het trio op zoek naar figuranten en wil daarbij jouw hulp!

Heeft het theater je altijd al geboeid, of wil je samen eens op set staan met onder anderen Jonas Van Geel, Stany Crets of Matteo Simoni? Dan is dit jouw kans! Schrijf je in via http://amateurs.inthepicture.tv/inschrijven.html en wie weet krijg jij binnenkort telefoon om mee te figureren!

Ontdek meer over Amateurs

Nieuwe fragmenten

Amateurs programma info

De gloednieuwe fictiereeks Amateurs neemt je negen afleveringen lang mee in het tragikomisch verhaal van het amateurtoneelgezelschap De Pajotters, waarin vriendschap en oprechte naïviteit hand in hand gaan, vol warme personages en herkenbare situaties.

Het verhaal start in een kleine parochiezaal in Leirbeek, waar de enthousiaste Jan Delvo bezieler is van het amateurtoneelgezelschap De Pajotters. Jan schrijft jaarlijks zijn eigen deurenkomedie, wat hij ook dit nieuw toneeljaar gedaan heeft met het stuk ‘De lavabo van tante Jos’. Jan is er van overtuigd dat dit hét ticket wordt voor het Koninklijk Landjuweel, de jaarlijkse wedstrijd voor het beste amateurgezelschap, waar ze al jaren naast grijpen. Met dit nieuwe stuk hoopt Jan eindelijk in de voetsporen van zijn vader te treden, die er als vorige regisseur wél in geslaagd is om de prestigieuze prijs binnen te halen.

Wat Jan echter niet weet, is dat Jos Van Beneden, de voorzitter van het gezelschap, andere plannen heeft. Vastberaden om het Landjuweel binnen te halen, besluit die immers hulp van buitenaf in te schakelen. Zo heeft hij een professionele regisseur weten te overtuigen om De Pajotters te coachen richting Landjuweel: Stanny Krets. Dit tot groot enthousiasme van de groep, behalve Jan: die stelt zich meteen vragen bij de komst van Stanny en hoe zijn rol als vaste regisseur nu ingevuld zal worden.

Alle afleveringen van Amateurs kan je hier volledig gratis herbekijken.

Personages

Extra