Ontdek VTM GO

  • Met de beste Vlaamse programma's
  • Internationale series die je nergens anders ziet
  • Een aparte kids-wereld waar ze uuuren zoet zijn
  • Om te bingewatchen of live en uitgesteld te kijken
  • Helemaal gratis

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

Bekijk volledige afleveringen op

Alles over Vj Eline

Bio Eline<\strong>
Toeters en bellen! Confetti en slingers! JIM heeft een nieuwe VJ! Ze is 21, vrolijk, en vooral compleet ongeduldig om er aan beginnen. Meet VJ Eline!
Communicatie<\strong>
Akkoord, onze nieuwe aanwinst is een babbelkous eerste klas, maar het is allemaal beroepsmisvorming. Eline maakte namelijk succesvol haar eerste jaar communicatiewetenschappen af, maar schoof die studie – wijselijk- even op de lange baan. Gelukkig voor ons, want als VJ Eline nu nog de voorbeeldige student aan het uithangen was, dan stond ze nu misschien niet in de JIM studio..
Echt Blond?<\strong>
Ja hoor! VJ Eline is a true blondie! Dat bewees ze al op hele jonge leeftijd toen ze van haar mama de opdracht kreeg om haar vuile chocomond te gaan wassen. Eline begreep haar mama niet zo goed en vond er dan maar niet beter op om het ganse washandje in haar mond te proppen. Misschien daarmee dat ze zo’n grote klep heeft?
Alter Ego's?<\strong>
Natuurlijk is VJ Eline geen onbekend gezicht in het medialandschap, want ze kruipt meer in de huid van iemand anders dan Carrie Bradshaw van outfit verandert! Zo ken je Eline misschien ook als Amber uit ‘Thuis’, blonde bitch Nathalie uit ‘Louislouise’ of als rockchick Ellektra. Onder die alias veroverde Eline een tijdje geleden de hitlijsten met de knalsingle ‘Real Love’! Als je onze nieuwste VJ eens in een sexy politiepakje wil zien, check dan de videoclip maar eens..
Crash & Crusch<\strong>
Eline beweert absoluut geen brokkenpiloot te zijn, maar vorige winter ging er toch even iets mis. Haar auto ging door de massa sneeuw aan het slippen, en botste los op ’n ander voertuig. Toen Eline uitstapte om alles te regelen stond de ander chauffeur al te telefoneren en kreeg ze de wind van voren: “die voze Nathalie is tegen mijn auto gereden!”. Alter ego’s zijn niet altijd fun dus… Tegen wie Eline anders altijd wel eens zou willen botsen is Robert Pattinson! Ze heeft de hots voor de Twilight-acteur en ziet een kop- staartaanrijding met Rob best wil zitten!
She's an addict<\strong>
Chocolade, Kings Of Leon en Sex And The City, dat zijn Elines verslavingen. Of ze zo in de juiste volgorde staan, dat weten we niet. Misschien heeft ze wel liefst gewoon sex in the city with Kings Of Leon op ’n bedje van chocola? Maar dat is maar ’n veronderstelling natuurlijk.
Bel haar, schrijf haar, laat haar toch iets weten<\strong>
Stalken mag vanaf nu op Eline@JIM.be!
Maar hou het deftig!