Smaken kunnen soms erg verschillen

20/09/2011 - 16:06

Op woensdag 21 september 2011 verschijnen vier nieuwe en totaal verschillende interieurs voor het oog van de camera. In de tweede aflevering van ‘Alles in Huis’ strijken we neer in Antwerpen, Lichtaart, Brugge en Sint-Joris.


Danny woont in hartje Antwerpen en heeft zich voor de inrichting van zijn appartement laten inspireren door zijn grote voorbeeld Louis XIV. Zijn interieur straalt grandeur en luxe uit en weerspiegelt Danny’s flamboyante karakter. De rode muren en gouden hebbedingetjes geven de woonkamer de allure van een minikasteel en dat laat bij sommige bezoekers een blijvende indruk na.
 
Chris is een natuurmens in hart en nieren en komt tot rust tijdens zijn dagelijkse ronde als postbode in Sint-Joris. Hij woont in een rustieke hoeve die tot in de kleinste puntjes en scharniertjes werd heropgebouwd. Hij staat erop de authenticiteit van zijn woning te behouden en houdt van een karaktervolle inrichting.
 
Het contrast tussen het sobere interieur van Chris en de ultramoderne inrichting van Kevin kan moeilijk groter zijn. Kevin betrekt een luxueuze woning in het historische decor van Brugge, met een prachtig uitzicht op de Brugse reien. Wanneer je voorbij de authentieke gevel stapt, kom je terecht in een design leefruimte waarin licht en ruimte centraal staan.
 
Treesje uit Lichtaart is de enige vrouw in het gezelschap. Zij verlangt van haar woning vooral harmonie, functionaliteit, esthetiek en licht. Schreeuwerige kleuren en te strakke meubelen zijn niet voor haar weggelegd. Treesje kan pas volledig ontspannen in een serene omgeving die een natuurlijke schoonheid uitstraalt.

Op woensdag 21 september 2011 om 21.35

Ontdek meer over Alles in Huis