Nieuw seizoen 'All You Need Is Love'

19/02/2010 - 14:45

Vanaf 1 maart trekt Mathias Coppens er voor ‘All You Need is Love’ opnieuw op uit om mensen die mekaar graag zien te herenigen. Het zijn geliefden die elkaar door praktische hindernissen of financiële argumenten niet of veel te weinig kunnen zien. Omdat liefde grenzeloos is, doet Mathias dit in binnen- en buitenland.

De liefde kan ook veel vormen aannemen: geadopteerde kinderen worden herenigd met hun biologische ouders, hartsvriendinnen zien elkaar na 10 jaar eindelijk terug of Vlamingen kunnen hun familie in het verre buitenland eindelijk weer in de armen sluiten. Evengoed vergezelt Mathias verliefde meisjes en jongens op verrassingsbezoek bij hun lief aan de andere kant van de wereld.

Ontdek meer over All You Need is Love

Nieuwe fragmenten

All you need is love programma info

In All You Need is Love gaat Mathias Coppens letterlijk en figuurlijk tot het uiterste om familieleden met elkaar te herenigen: van de verste uithoeken van Canada naar de andere kant van de wereld, down under in Australië, van het tropische Brazilië tot in Antananarivo of naar de hoofdstad van Madagaskar.

In elke aflevering overvalt Mathias argeloze Vlamingen en laat hen honderduit vertellen over hun gemis. Ze luchten hun hart met pakkende verhalen over het hunkeren en smachten naar een geliefd familielid in het verre buitenland, over de leegte na het vertrek van kleinkinderen, kinderen of ouders, over die andere wereld die adoptiekinderen gedwongen of vrijwillig achter zich moesten laten. Daarna bezorgt Mathias hen met een snuifje humor en medeleven een tweede verrassing door een onverwacht weerzien te regelen met hun familie. Een weerzien waar ze soms jaren intens naar verlangd hebben.

Extra