Nicole ontmoet eindelijk haar achterkleindochter

14/11/2012 - 14:18

Julie leerde tijdens een uitwisselingsproject in Melbourne haar vriend Dean kennen. Dat is meteen ook de reden waarom ze daar bleef wonen. Geld om op bezoek te komen in België heeft ze niet en haar oma mag dankzij herseninfarcten in het verleden nooit meer vliegen. Intussen kreeg Julie ook een dochtertje, Elly. Hoog tijd dus voor Mathias om Julie met haar mama Inge en oma Nicole te herenigen!

Ontdek meer over All You Need is Love

All you need is love programma info

In All You Need is Love gaat Mathias Coppens letterlijk en figuurlijk tot het uiterste om familieleden met elkaar te herenigen: van de verste uithoeken van Canada naar de andere kant van de wereld, down under in Australië, van het tropische Brazilië tot in Antananarivo of naar de hoofdstad van Madagaskar.

In elke aflevering overvalt Mathias argeloze Vlamingen en laat hen honderduit vertellen over hun gemis. Ze luchten hun hart met pakkende verhalen over het hunkeren en smachten naar een geliefd familielid in het verre buitenland, over de leegte na het vertrek van kleinkinderen, kinderen of ouders, over die andere wereld die adoptiekinderen gedwongen of vrijwillig achter zich moesten laten. Daarna bezorgt Mathias hen met een snuifje humor en medeleven een tweede verrassing door een onverwacht weerzien te regelen met hun familie. Een weerzien waar ze soms jaren intens naar verlangd hebben.