Een emotioneel weerzien voor Bayonga en zijn mama

15/11/2012 - 21:45
De Gentse 21-jarige Congolees en student Bayonga leeft voor het voetbal en die sport heeft ook een groot deel van zijn leven bepaald. Wanneer Bayonga in 1990 in Kinshasa geboren wordt, speelt zijn vader Thierry al enkele jaren professioneel voetbal in België. Zo zorgt de man vanuit België voor zijn gezin. In 1994 beslist Thierry om zijn vierjarige zoon Bayonga naar Gent te halen. Bayonga’s moeder neemt met erg veel pijn in het hart afscheid van haar zoon en beseft dat ze elkaar niet snel zullen terugzien. Bayonga trekt in bij zijn vader en diens nieuwe vriendin, en groeit gelukkig op in België. Gedurende 18 jaar zag hij zijn moeder niet meer. Gelukkig brengt Mathias daar verandering in!
Ontdek meer over All You Need is Love

All you need is love programma info

In All You Need is Love gaat Mathias Coppens letterlijk en figuurlijk tot het uiterste om familieleden met elkaar te herenigen: van de verste uithoeken van Canada naar de andere kant van de wereld, down under in Australië, van het tropische Brazilië tot in Antananarivo of naar de hoofdstad van Madagaskar.

In elke aflevering overvalt Mathias argeloze Vlamingen en laat hen honderduit vertellen over hun gemis. Ze luchten hun hart met pakkende verhalen over het hunkeren en smachten naar een geliefd familielid in het verre buitenland, over de leegte na het vertrek van kleinkinderen, kinderen of ouders, over die andere wereld die adoptiekinderen gedwongen of vrijwillig achter zich moesten laten. Daarna bezorgt Mathias hen met een snuifje humor en medeleven een tweede verrassing door een onverwacht weerzien te regelen met hun familie. Een weerzien waar ze soms jaren intens naar verlangd hebben.